nlc.hu
Sztárok
Palik László teljesen elkeseredett!

Palik László teljesen elkeseredett!

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint terrorfenyegetettség miatt lefújták az év versenyének számító Dakar-ralit. Palik László most megtörten tért haza, de elmondása szerint nem adja fel.

Döbbenten állnak az események előtt a 2008-as Dakar-rali versenyzői. A szervezők ugyanis bejelentették: terrorveszély miatt elmarad a verseny. A bejelentés előtt hosszasan egyeztettek a francia kormánnyal, végül pedig úgy döntöttek, nem vállalják a kockázatot, a verseny közel 30 éves történetében először elmarad a Dakar.







Palik László érthetően nagyon csalódott a történtek miatt, hiszen rengeteget készült a versenyre. A versenyző először a Netbulvár.hu-nak mesélt a döntés körülményeiről és érzéseiről.
– Mérhetetlenül el vagyok keseredve. Azt hittem, hogy annál már nem lehet rosszabb, mint amikor hetekig kórházban voltam, vagy amikor a motorunk még Portugáliában felmondta a szolgálatot, de az, hogy az egész verseny elmarad, a legrosszabb, ami történhetett. Nincs jogom megítélni, hogy mennyire reális a terrorfenyegetettség, hiszen magas rangú politikusok és a francia titkosszolgálat véleményét nem vonhatom kétségbe. Egész nap abban bíztunk a versenytársaimmal, hogy saját felelősségünkre elindulhatunk a versenyen, de délben lefújták az egészet – mondta megtörten Palik a Netbulvar.hu-nak.

A tévés-sportoló azt is elmondta, hogy ha saját felelősségre el lehetett volna indulni, nem sokat gondolkodott volna, és egész biztosan elindul, ahogy szerinte a versenyzők nagy része is. – Mindenki nagyon csalódott, egyelőre azt sem tudjuk, mi a következő lépés. Egy biztos, a nyíl nem Budapest felé mutat, hanem Dakar felé.


Palik László felesége, Marsi Anikó együtt érez a férjével, ugyanakkor megérti, hogy a szervezők nem vállalhattak ekkora kockázatot.
– Az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy megtartják a versenyt. Senki nem számított ilyen fordulatra. Laci nagyon sokat készült, és rettenetesen rosszul érintette, hogy elmarad. Az indulók azonban kénytelenek elfogadni a szervezők döntését, ezért nem is zúgolódnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top