nlc.hu
Sztárok
A szerelem számít, nem a kor – fotóval

A szerelem számít, nem a kor – fotóval

Ha szerelem van, akkor az életkor csupán egy szám – vélekedik nagyon sok hollywoodi sztárpár. Talán igazuk is van, hiszen sok híres kapcsolat létezik nagy korkülönbséggel.

A még 64 évesen is sármos Harrison Ford és 42 éves párja, Calista Flockhart megdöbbentették a rajongókat, amikor bejelentették, hogy szeretik egymást. S bár sokan ellenük voltak, hiszen az Indiana Jones-sorozat sztárja a feleségét hagyta ott a nála 22 évvel fiatalabb színésznő miatt, ma már mindenki örül a boldogságuknak. A sztárpár együtt neveli Calista örökbe fogadott kisgyerekét, és bár Harrisonnak már van négy gyermeke előző két házasságából, nemrég felvetette, hogy örülne, ha a színésznővel növelnék a családtagok számát.








Calista Flockhart és Harrison Ford

Katie Holmes és Tom Cruise kapcsolata a mai napig szélsőséges érzéseket vált ki az emberekből. A sokak szerint szexi Tom például gondolkodás nélkül feleségül vette a nála 16 évvel fiatalabb Katie-t. A fiatal színésznő szülei azok közé tartoztak, akik elsősorban a nagy korkülönbség miatt nézték rossz szemmel a szerelem kiteljesedését. Azóta is boldog kapcsolatban élnek, bár ezt többen megkérdőjelezik. Náluk a kor nem jelent problémát.








Katie Holmes és Tom Cruise

15 évnyi korkülönbség van a még mindig szemtelenül fiatal Demi Moore és Ashton Kutcher között. S bár szerelmük erősebb, mint valaha, a sztárpár házasságában azért néha kiütközik az évek száma. Ashton nyilatkozott már arról, hogy felesége bizony gyakran gyerekként kezeli őt, és túl sok szabadságot sem hagy neki. A színészről köztudott, hogy Demi Moore előtt igen mozgalmas életet élt, partiból partiba csöppent, de amióta együtt van a Sztriptíz szexis sztárjával, szinte csak a családjával jár szórakozni, és a barátaival is ritkábban találkozik.








Demi Moore és Ashton Kutcher

A Szex és New York című népszerű szinglisorozatban megismert Kim Cattrall nem csupán a filmvásznon, hanem az életben is a fiatalabb pasikra bukik. A dögös sztár szerint egy negyven feletti nő szexuális szintje pont azonos a huszonéves pasikéval. Susan Sarandon és kedvese, a szintén színész Tim Robbins nagyon nagy boldogságban, kiegyensúlyozottan élik életüket. A két Oscar-díjas színész többször nyilatkozta már, hogy a kor nem akadály, hiszen mindenki annyi idősnek érzi magát, amennyinek szeretné.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top