Sztárok

Fény derülhet Tom Cruise titkaira!

Az elmúlt néhány évben egyre több embernek szúrta a szemét Tom Cruise viselkedése. Most a színész magánéletérõl könyv jelenik meg. Vajon milyen titkai lehetnek Tom Cruise-nak?

Tom Cruise feltűnő médiamegjelenései és hittérítő turnéi nem igazán segítik filmjei jobb megítélését. A hamarosan megjelenő életrajza pedig tovább ronthatja a helyzetét. Az író, Andrew Morton azt állítja, hogy lerántja a leplet Tom minden titkáról, amelyek nagyrészt a szcientológia valláshoz fűződő fanatizmusával kapcsolatosak.







Andrew Morton bulvárújságíró 1992-ben a Diana hercegnőről szóló könyvével vált közismertté, s azóta olyan hírességekről írt, mint Monica Lewinsky, Madonna vagy a Beckham házaspár, és most Tom Cruise került az érdeklődése középpontjába.


Bert Fields, Cruise jogi képviselője szerint a Tom Cruise: An Unauthorised Biography (Tom Cruise: Egy engedély nélkül készült életrajz) című munka tele van „ócska hazugságokkal”, olyan „félcédulás állításokkal”, mint hogy Cruise lenne a szcientológia egyház második embere.








Tom Cruise és családja

Az ügyvéd ugyanakkor nem erősítette meg azt a korábbi hírt, hogy kliense perelni kívánna az állítások miatt – írta a BBC internetes hírszolgálata.
Fields elmondta, hogy Cruise-nak nincs szándékában elolvasni a Morton-könyvet, amelyben az is szerepel, hogy Nicole Kidman, a Mission: Impossible sztárjának korábbi felesége azért nem beszélt a szcientológiáról a válás után, mert félt, hogy akkor nem láthatja többé a volt férjével közösen örökbe fogadott gyermekeit. Kidman szóvivője egyelőre nem kommentálta ezt az állítást, de Cruise ügyvédje kerek perec visszautasította a feltételezést. A könyv szerzője azt is felveti, hogy Surinak, Katie Holmes és Tom Cruise lányának nem a színész az édesapja.


„Ez az ember szégyellheti magát ezért, és vele a kiadója is. Úgy tesz, mintha életrajzot írna, anélkül, hogy bárkivel beszélt volna, aki az utóbbi 30 évben valóban ismerte Tomot” – háborodott fel Fields.
A könyv kiadója, a St. Martin’s Press ugyanakkor nyilatkozatában kiállt a szerzője mellett – közölte a hírportál. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top