nlc.hu
Sztárok
Ki az új szereplõ a Barátok köztben?

Ki az új szereplõ a Barátok köztben?

Berényi Miklós nyomozása nem volt hiábavaló a sorozatban. A Mátyás király téren feltûnõ, transzplantáción átesett fiú és a Berényi család sorsát örökre összeköti egy tragikus baleset.

Úgy tűnik, Nóra hiába tiltakozott, Miklós mégis felveszi a kapcsolatot azzal a fiúval, aki Tóni szívét kapta a tragikus baleset után. Az új fiú, Kristóf alaposan felforgathatja majd a Berényi család egyébként sem túl nyugodt napjait. A történet szerint Kristóf nem tudja, hogy kinek a szívét kapta, kérdés, hogy ez meddig maradhat titokban.







A napokban láthatták a nézők először a képernyőn a Barátok közt csapatának legújabb tagját, a Kristófot alakító Kollárik Rezsőt. A 19 éves fiatalemberre egy castingon figyeltek fel, ezután hívták be a próbafelvételre, amellyel végleg meggyőzte a stábot. Rezső számára nem idegen a színészet világa, hiszen tanult már színjátszást.


– Négy évig jártam egy színiiskolába, pont egy éve hagytam abba. Voltak kisebb színházi szerepeim is. Nagyon örülök, hogy sikerült bekerülnöm a sorozatba, remélem, még jó ideig láthatnak a nézők. (Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top