nlc.hu
Sztárok
Kik a nézõk kedvencei? Most megmutatjuk!

Kik a nézõk kedvencei? Most megmutatjuk!

Idén 34. alkalommal adták át a kizárólag a közönség véleménye alapján odaítélt díjakat a People’s Choice Awardson. A díjat nagyra értékelik a színészek, hiszen a rajongók véleményét tükrözi.

A People’s Choice Awards díjátadóra rendszerint fényes külsőségek közepette kerül sor, ám az amerikai forgatókönyvírók elhúzódó sztrájkja miatt ezúttal új formában, a győztesek előre felvett nyilatkozataival adta le a műsort a CBS tévétársaság. A trófeákat a forgatókönyvírók és az őket támogató színészek távolmaradása miatt a szokásos pompa és gálaműsor nélkül osztották ki, a nyertesek is csak videoüzenetben köszönték meg a nézők elismerését.

A 34. alkalommal kihirdetett közönségdíjak köré kerített kétórás műsort Queen Latifah vezette. A közönség 38 kategóriában szavazott a tavalyi év legjobb mozis, tévés és zenei produkcióira és előadóira.

A voksok szerint Johnny Depp és Reese Witherspoon töretlen népszerűségnek örvend, bár a színésznőnek csupán egy filmje, a Kiadatás futott tavaly. A legjobb filmszínészek díját Joaquin Phoenix és Drew Barrymore kapta, és az idei legjobb akciósztár Matt Damon (A Bourne-ultimátum) és Keira Knightley (A Karib-tenger kalózai 3.) lett.







Johnny Depp

A legjobb mozifilm és egyben a legjobb harmadik rész A Karib-tenger kalózai – A világ végén lett. A Bourne-ultimátum találtatott a legjobb akciófilmnek, a Harry Potter és a Főnix Rendje a legjobb drámának, a Felkoppintva a legjobb komédiának, a Harmadik Shrek pedig a legjobb családi mozinak.


A szavazók George Clooney–Brad Pitt-duót hozták ki a legjobb sztárpárosnak.








George Clooney és Brad Pitt

A tévéprodukciók közül a nézők kedvenc drámája a Dr. House volt, és a korábban Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazott Katherine Heigl kapta a legjobb női televíziós színésznő díját Izzy Stevens doktornő megformálásáért.








Katherine Heigl

A legjobb tévés férfi színész díját a sármos Derek Shepherdöt játszó többszörös Emmy- és Golden Globe-jelölt Patrick Dempsey vihette haza.








Patrick Dempsey

Ellen DeGeneres nemcsak műsorvezetőként kedvenc, hanem a humorát is díjazták. A legviccesebb színész Robin Williams volt, és a Simpson család a legjobb animációs műsor díját kapta. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top