nlc.hu
Sztárok
Óriási protekció egy filmszerepért!

Óriási protekció egy filmszerepért!

Ha dúl a szerelem, akkor mindent gyönyörûnek látunk, és úgy tûnik, hogy az örök agglegénynek hitt George Clooney is pont ebben a stádiumban van. Most elõször harcol a szerelméért.

Az Oscar-díjas színész a vidám agglegényként eltöltött hosszú-hosszú évek után immár boldog párkapcsolatban él a múlt nyáron megismert egykori pincérnővel, Sarah Larsonnal. George mély meggyőződése, hogy kedvese óriási sztár lehet még a filmszakmában.


Mivel új filmjét, a saját rendezésben készült Leatherheadset még azelőtt kezdte el forgatni, hogy Sarah-t megismerte volna, Clooney – aki következetesen kerüli, hogy egy filmben játsszon aktuális szerelmével – most az Ocean’s-széria rendezőjét és jó barátját, Steven Soderberghet kérte meg, hogy adjon valamilyen szerepet Miss Larsonnak a Garland Bunting Project című filmjében. A színész egészen biztos benne, hogy kedvese van olyan szép és tehetséges, hogy sikeres legyen a filmszakmában.







George Clooney és Sarah Larson

Clooney egyelőre nem kapott választ, de meggyőződése, hogy Sarah Larson nagyon fel tudna dobni egy filmet, és kitűnő színésznő válik belőle, ha lehetőséget kap. Egy dolgot azonban még mindig elutasít a sármos szívtipró, a közös munkát – ugyanis a munka és a magánélet összekeverését nem tartja jó ötletnek George Clooney.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top