nlc.hu
Sztárok
Amikor egy szerelem beindul!

Amikor egy szerelem beindul!

Justin Timberlake alig tud elszakadni szerelmétõl, Jessica Bieltõl. A legújabb tervek szerint a két sztár a mozivásznon mutatja be románcukat.

A pop szupersztárja, Justin Timberlake mozivászonra viszi a Jessica Biel színésznővel való románcát. A közös produkcióról még nincs végleges döntés, hiszen bár mind Justin, mind Jessica híres a sportos életmódjáról, ezenkívül nincs sok közös bennük. Pont ezért a pár a közelmúltban olyan projekt után nézett, amelyben együtt tudnak szerepelni, és a stílusa is megfelelő mindkettejük számára.








Jessica Biel és Justin Timberlake

A Gala.de-n olvasható, hogy az ír Sunday World című lapnak egy forrás elmondta: „Justin nagyon szívesen készítene egy vidámabb darabot, talán komédiát, de Jessica valami karakteresebbre vágyik, mert aggódik a róla kialakult image miatt. A színésznő nem szeretné, ha egy komédia miatt a szerelmük nevetségessé válna.”


Timberlake 2004-től kis szünetet tartott zenei karrierjében, s ez idő alatt belekóstolt a színészetbe is. A popsztár olyan filmekben szerepelt, mint az Alpha Dog vagy a Southland Tales, de ő volt Arthur király hangja is a Harmadik Shrekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top