nlc.hu
Sztárok
Esküvõre készül a hazai zenei élet!

Esküvõre készül a hazai zenei élet!

Bebe tavaly, a Dr. Bubo címû musical próbáin ismerte meg Szeiler Ágnes táncoslányt. Az énekes kissé rendhagyó módon kérte meg kedvese kezét.

Abebe Dániel, azaz Bebe nagyon készült a meghitt alkalomra, de a gyűrűt nem sikerült beszereznie időben. A Back II Black együttes énekese karácsonykor mégis megkérte párja, Szeiler Ágnes kezét. A fiatalok nyáron ismerkedtek össze, kapcsolatuk azóta vált komollyá. A bulvárlapok sokat cikkeztek Ági állítólagos terhességéről, a táncoslány azonban egyelőre nem vár babát. Kapcsolatukat egy nem mindennapi eljegyzéssel pecsételték meg.








Bebe és párja

– Délután átszaladt a szomszéd fiú, hogy tényleg megkéri-e Bebe a kezemet, mert ő az újságban ezt olvasta. Ezek után már nem ért nagy meglepetésként a lánykérés – mesélte a menyasszony.


A lebukáson kívül más is nehezítette Bebe dolgát.
– Mindent az utolsó pillanatra hagyok, így a gyűrűvásárlást is. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy nyakunkon a karácsony, gyűrű meg sehol. Ági anyukájától kérdeztem, hogy mit csináljak, ő pedig azt tanácsolta, hogy egy nagyon gagyi műanyag gyűrűt húzzak Ági ujjára.


Szerencsére párja értékelte Bebe igyekezetét, így azonnal igent mondott. (Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top