nlc.hu
Sztárok
Melyik sztár fotója ér a legtöbbet?

Melyik sztár fotója ér a legtöbbet?

A hírességeket szinte mindenhova követi egy-egy lesifotós. Egy jól elkapott furcsa fintort, egy titokban megtartott esküvõt vagy egy újszülött hazaszállítását ábrázoló fotó dollármilliókat ér.

Természetes, hogy mindenki kíváncsi a híres emberek hétköznapi életére, és az is természetes, hogy a híres emberek óvni próbálják a magánéletüket a kíváncsi fotósoktól. Így nem csoda, hogy a sztárokról készült fotók sokat érnek, és hatalmas harcot vívnak értük a társasági magazinok. A Forbes magazin tavalyi összeállításából kiderül, hogy kinek a fotóiért fizettek a legtöbbet.


Az eddigi legmagasabb összeget, 4,1 millió dollárt Angelina Jolie és Brad Pitt első közös gyermekének, Shiloh-nak a fotóiért fizette ki a People magazin – derült ki a Forbes magazin összeállításából.








Angelina Jolie, Brad Pitt és a gyerekek

A második helyet Demi Moore és Ashton Kutcher szerezte meg: a színészpár esküvőjén készült fotókat hárommillió dollárért vette meg az OK! magazin.








Demi Moore és Ashton Kutcher

Az OK! magazinban szereplő fotók szerezték meg a harmadik helyet is: két-két millió dollárt fizettek Eva Longoria és Tony Parker esküvői képeiért, és azokért a fotókért, amelyek a tragikus körülmények között elhunyt Anna Nicole Smith playmate kislányát, Dannielynnt mutatták be édesapja, Larry Birkhead társaságában.
A hazánkban nem annyira ismert Anna Nicole még két helyen szerepel a listán: Howard Sternnel való esküvőjének képei egymillió, míg utolsó képei a fiával, Daniellel 400 ezer dollárért keltek el.








Anna Nicole Smith és Daniel

A sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt nem csak az első helyet szerezte meg: ők és családjuk még három alkalommal szerepelnek a listán: a People magazin kétmillió dollárt fizetett a legutóbb örökbe fogadott gyerek, Pax Thien képeiért, azokért a fotókért pedig, amelyeken először látszódott Jolie terhessége, 500 ezer dollárt kapott egy szemfüles fotós. A US Weekly magazin szintén ötszázezer dollár fizetett azokért a fotókért, amelyeken Jolie és Pitt először láthatók együtt magánemberként és párként.








Angelina Jolie és Brad Pitt

A Gala.de-n olvasható, hogy a Forbes szakértője szerint a képekért elkérhető összeget mindig magasabbra lehet tornázni, csak az a fontos, hogy a fotók minél meglepőbbek legyenek, minél több érzelem legyen bennük és minél nagyobb legyen a hírértékük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top