Sztárok

Megszülettek! Christina Aguilera és Nicole Richie is édesanya lett

Nicole Richie és Christina Aguilera is életet adott elsõ gyermekének hétvégén. A hírek szerint a két édesanya a legjobb egészségnek örvend.

A botrányoktól sem mentes életet élő színésznőt, Nicole Richie-t és a többszörös Grammy-díjas énekesnőt, Christina Aguilerát megváltoztatta a terhesség: lenyugodva és boldogan hozták világra a kisbabájukat.


Paris Hilton legjobb barátnője, Nicole Richie a Los Angeles-i Cedars-Sinai klinikán egy gyönyörű és egészséges csecsemőt hozott a világra pénteken. A People.com jelentése szerint a kislányt Harlow Winter Kate Maddennek nevezte el a boldog anyuka, Nicole Richie és az apuka, Joel Madden. „A kislány és a boldog szülők már el is hagyhatták a kórházat – mondta a pár szóvivője.








Nicole Richie

A színésznő és párja valószínűleg vár még a házassággal. Joel Madden szeptemberben azt nyilatkozta, hogy nagyon szerelmes, és minél hamarabb feleségül szeretné venni Nicole-t. Ám ebben a pillanatban természetesen a baba áll az első helyen. „Mindent nagyon átgondoltunk és megterveztünk. Szerelmesek vagyunk és igazán boldogok” – mondta a 28 éves énekes, olvasható a Bunte.de-n.


Az amerikai popsztár, Christina Aguilera is édesanya lett! A 27 éves énekesnő egy Los Angeles-i klinikán életet adott első gyermekének szombaton, meg nem erősített hírek szerint a kisfiút Max Lironnak nevezték el a boldog szülők. A többszörös Grammy-díjas énekesnőnek és a zenei producer férjének, Jordan Bratmannek a kisfiú az első gyermekük.








Christina Aguilera

Bunte.de szerint a People.com-on olvasható, hogy Christina SMS-ben tájékoztatta a családját. „Egy csodálatotosan szép és egészséges kisfiú, az édesanya és a baba is jól van” – nyilatkozta a pár szóvivője az amerikai magazinnak. Egyes források szerint viszont még nem szült az énekesnő. Aguilera eredetileg január 10-én szeretett volna tervezett császárral szülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top