Sztárok

Mi történhetett Brad Pitt-tel?

Ki gondolta volna, hogy az örök szépfiúnak hitt színészen is nyomot hagy majd az idõ? Vannak férfiak, akiknek direkt jól áll egy-két ránc, õszes tincs, de úgy tûnik, Brad Pitten kifogott az idõ múlása.

Brad Pitt fiatalos külseje, úgy tűnik, már a múlté, mindenkit meglepett, amikor a Golden Globe-kritikusok díjátadóján megjelent Angelina Jolie oldalán.







Brad Pitt már nem ünnepli a születésnapját, mert nem szívesen szembesül az idő múlásával, az öregedéssel. A Nők Lapja Cafe beszámolt arról», hogy a hollywoodi szupersztár december 18-án lett 44 éves. Még fiatalnak tekinthetnénk, csakhogy az idő nyomot hagyott rajta. Állítólag Brad viszolyogva szemléli, ahogyan a teste változik, ezért arra kérte feleségét, Angelina Jolie-t, hogy ne is emlékeztesse a szülinapjára, még tortát se vegyen neki.







Az Ocean’s-sorozat sztárja folyton azt hajtogatja, hogy neki az a munkája, hogy jól nézzen ki. Ha nem lett volna a csinos pofija, akkor ma nem tartana itt. „Az a dolgom, hogy jól nézzek ki”, szokta emlegetni mostanában – némi keserűséggel a hangjában – a szívtipró, s ezzel kétségbe vonja kiváló színészi tehetségét is.


Tény, hogy Pitt filmes karrierjét nem gátolták testi adottságai, sőt. Így most nehezen viseli, hogy petyhüdnek az izmok, ráncosodik a bőr, és kitartó edzések árán sem tudja már úgy formába hozni magát, mint 5-10 éve. Ezért különböző segédeszközöket kell bevetnie, hogy újraélje ifjúsága megkopott emlékét. Motoron száguldozik, egyre ritkábban lehet őt elegáns öltönyben látni, inkább a sportos öltözéket részesíti előnyben, és a külsején is sokat újított: szakállt növesztett, és befestette a haját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top