Sztárok

Sztárok – fittek és edzettek. Vajon mitõl? 1. – fotóval

Sztárok, akik csinosak, fittek, sikeresek. Pedig õk sem születtek tökéletesnek. Mi a titkuk?

Nők, csakúgy, mint mi: dolgoznak, családot alapítanak, néha elválnak, élvezik az életet, de szinte mindig, minden helyzetben a legjobb formájukat hozzák.

Claudia Schiffer a legszőkébb, legkékebb szemű, legfitosabb orrú a topmodellszakmában, és igazán szerencsésnek mondhatja magát, mert remek testalkata és arcbőre is segíti abban, hogy folyamatosan az élvonalban maradhasson. A német lánynak sohasem kellett megküzdenie a pluszkilókkal, egyedül az jelentett gondot számára, hogy nyúlánk idomait egy kicsit izmosabbá formálja. Ebben nagy segítséget nyújtott neki Kathy Kaehler, Amerika egyik legjobb fitneszedzője. Az együtt végzett gyakorlatokat Claudia videokazettán is megjelentette.








Claudia Schiffer

A gömbölyded idomai miatt is népszerű Jennifer Lopezzel nem érdemes ujjat húzni. A színésznő-popsztár és parfümkreátor a Most már elég című filmje kapcsán kezdett el foglalkozni egy régi keletű, bár lassan tért hódító sportággal, a Krav Magával. Ez eredetileg az izraeli hadsereg részére kifejlesztett önvédelmi technika (a Krav Maga héberül közelharcot jelent). Amíg nem nézett anyai örömök elé Jennifer Lopez, hetente háromszor edzett, emellett napi négy órát gyakorolt táncosaival – ha éppen nem a soron következő filmjét forgatta vagy koncertkörúton vett részt. Ennyi testmozgás mellett nincs szüksége intenzív diétára, egy kis odafigyeléssel tartani tudta a súlyát.








Jennifer Lopez

Calista Flockhart a személyi edzőjével fut, méghozzá mindennap. A vékony, csontos alkatú színésznőt többször megvádolták már, hogy anorexiával, étkezési zavarokkal küzd. Calista ezt minduntalan cáfolta, alkatával és energikus életmódjával magyarázta vékonyságát. Az Ally McBeal és a Testvérek sorozat sztárja jó formája megtartásának érdekében igencsak keményen edz, aminek meg is van a látszatja. Calista követi személyi edzője tanácsát, így filozófiája a természetesség – minél kevesebb gépre van szükség, annál jobban érzi magát az ember a gyakorlatok közben.








Calista Flockhart

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top