Sztárok

Britney újra akcióban – fotóval

Britney Spears ismét bebizonyította, hogy teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal. Az énekesnõ ezúttal a négy évvel ezelõtt használt menyasszonyi ruhájában közlekedett, új partnere legnagyobb tetszésére.

A zavart énekesnő a menyasszonyi ruhájában ment el vásárolni. A fehér csipkés minit – amelyet állítólag az ágya fölé akasztva tárol – 2004 októberében viselte a bukott pophercegnő, amikor hozzáment Kevin Federline-hoz. Britney Spears és aktuális partnere, Adnan Ghalib egyre több időt töltenek együtt. Britney azt tervezi, hogy a lesifotóshoz megy feleségül, és felveszi a vallását.








Britney Spears és Adnan Ghalib

A pár románcát nem sokan nézik jó szemmel, tekintve az énekesnő ingatag lelkiállapotát. Britney zavarodottságában legtöbbször azt sem tudja, hogy mit csinál. A barátok eközben azt állítják, hogy a fotós már két éve próbálja elcsavarni Spears fejét, ugyanis a róla készült exkluzív és intim felvételek révén akar meggazdagodni. Britney volt férje is harcba kezdett, jelenleg Adnan bevándorlási engedélyének érvényességét vizsgáltatja. Továbbá Adnan szülei megfenyegették fiukat, hogy kitagadják, amennyiben Britney-t elveszi.


A rendőrség közben részletes beszámolót tett közzé arról a másfél héttel ezelőtti éjszakáról, amikor Britney-t egy hordágyhoz kötözve kórházba vitték. Mint már a Nők Lapja Cafe is beszámolt róla», az énekesnő az ominózus estén gyakorlatilag túszul ejtette két kisfiát, akiket az apjuknak kellett volna visszaadnia. A kiérkező rendőrök egy szál bugyiban találták Britney-t, aki káromkodva rájuk rontott, majd bezárkózott az egyik fiával, Jayden Jamesszel a fürdőszobába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top