Sztárok

Katasztrofálisan öltözött hírességek – fotóval

Bár már január közepét írjuk, még mindig újabb és újabb listák jelennek meg a tavalyi év legjeirõl. Megmutatjuk a legrosszabbul és a legjobban öltözött híres hölgyeket.

A celebek nagy figyelmet fordítanak a divatkritikusok megjegyzéseire, kiváltképp Richard Blackwell divatkritikus-újságíróéra, aki 1960 óta minden évben közli a legrémesebben és a legjobban öltözött hölgyek nevét.

A kritikus a magára feltűnően nagy gondot fordító Victoria Beckhamet jelölte meg 2007 legrémesebben öltözött nőjének. Victoria – a Spice Girls lánycsapat tagja, David Beckham futballsztár felesége – az állandó diétázásával és a rendkívül szűk miniszoknyáival váltotta ki Blackwell nemtetszését. A kritikus katasztrofálisnak nevezte a sztár stílusát.








Victoria Beckham

Az ezüstérmet Amy Winehouse énekesnő szerezte meg. A mély hangú, furcsa, feltornyozott frizurát viselő celebritás a slamposságával, az ’50-es évekre jellemző autós gyorsbüfék pincérnőinek stílusára emlékeztető horrorisztikus ruháival lett dobogós.








Amy Winehouse

A bronzérmet Mary-Kate Olsen színésznő kapta. Ő és ikertestvére már gyerekkoruk óta szerepelnek a tévében, filmekben, és noha saját divatcégük is van, úgy látszik, ez sem mentette meg Mary-Kate-et a listára kerüléstől. Blackwell szerint a fiatal sztár úgy néz ki, mint egy rojtos fogpiszkáló, amelyet fölkapott a hurrikán.








Mary-Kate Olsen

A legrosszabbul öltözöttek közt van még Eva Green, aki Bond-lány volt a legutóbbi 007-es filmben, Jessica Simpson színésznő, valamint Fergie, a Black Eyed Peas együttes tagja, Kelly Clarkson és Avril Lavigne énekesnő. Az utóbbi sztárról Blackwell azt mondta, hogy valószínűleg a Drakula-divatház kreációit viseli.


Az idei listára nem került föl a tavalyi győztes, Britney Spears. A kritikus megkegyelmezett az énekesnőnek azért, mert a sztár élete jelenleg rendkívül zaklatott, és komoly problémákkal küzd. Britney-t nemrég rohammentő vitte kórházba, előtte pedig túszul ejtette saját gyermekeit. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top