Sztárok

Kidmannek végre saját babája lehet

A negyvenéves színésznõ megvárta a kritikus idõszak végét, csak ezután jelentette be, hogy gyermeket vár. Már kezdett lemondani arról, hogy valaha is átélheti a várandósság örömeit, ám a csoda mégis megtörtént.





Beteljesült álom

„Ketyeg a biológiai órám, a hormonjaim csak úgy repülnek ki a »rendszeremből«, ezért toporzékolok már egy babáért” – nyilatkozta Nicole azután, hogy találkozott későbbi férjével, Keith Urbannel még 2005-ben. Az udvarlási szakaszban megrémisztene egy ilyen kijelentés minden férfit, de a countryénekes is szeretett volna már családot. Ráadásul Nicole-t közvetlenül a megismerkedésük előtt eljegyezte egy titokzatos férfi, akinek a kilétét soha nem árulta el. Urbant ez sem zavarta, és másfél évvel ezelőtt összeházasodtak Ausztráliában, de csak most sikerült összehozniuk egy kis utódot.
Kidman sokat szenvedett ezért a pillanatért. Első házassága Tom Cruise-zal 11 évig tartott. Amikor beadták a válókeresetet, kiderült, hogy Nicole állapotos, de nem sokkal később elvetélt. Azt mondják, a babák megérzik, ha nem várják őket. Nicole később azt is elárulta, hogy házasságuk elején átesett egy méhen kívüli terhességen is, amely lelkileg nagyon megviselte.





Háromgyermekes anya lesz


A sikertelen próbálkozások után az örökbefogadás mellett döntöttek Tommal. Nevelt lánya, Isabella most 15 éves, fia, Connor pedig 12. Az egykori álompár a válás után is próbál a gyerekeknek mindent megadni. „Nagyon büszke vagyok rájuk, hihetetlenül okosak, imádom őket. És végre először láthattak a moziban. Az arany iránytűre már el mertem vinni őket, az eddigi filmjeimet nem engedtem, hogy megnézzék, de ez egy kedves mese. És rá kellett jönnöm arra, hogy nagyon gyorsan nőnek. A kamaszkor küszöbén állunk, ezért szeretnék Los Angeles helyett olyan városba költözni, ahol nyugodtabb körülmények között élhetünk” – mesélte örömmel Nicole a sajtónak, de kapcsolata gyerekeivel közel sem ennyire felhőtlen. Bár mindketten ott voltak mamájuk második esküvőjén, ritkán látni együtt őket. De a most érkező jövevénynek ő lesz a kizárólagos anyukája. Az apukával, Keithszel Los Angelesben ismerkedett meg az ausztrál kulturális hét díjátadóján, és úgy tűnik, Urban mellett végleg révbe ért. Bár kapcsolatuk elején óva intették Nicole-t a zűrös múltú férfitól. Ráadásul az énekes alkohol- és drogproblémákkal küzdött, ám együtt ezzel is sikeresen megbirkóztak.

Bővebben a témáról a legújabb Maximában olvashatsz, amelyhez most noteszt kapsz ajándékba! Keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top