Sztárok

Szerelmes a Barátok közt szívtiprója

A 2007-es év nagy változásokat hozott a Barátok közt jóképû szereplõje, Hári Richárd életében. Bekerült az általa is nagyon kedvelt sorozatba, és úgy tûnik, a szerelem is rátalált, boldog párkapcsolatban él.

Ricsi, aki Kertész Botond szerepét kapta meg, tavaly került be a Barátok köztbe, de állítása szerint a forgatásokon eltöltött időn kívül nem sokat változott az élete, a mindennapjai, a barátai, a kedvenc tevékenységei ugyanazok maradtak.








Fotó: Bársony Bence

– Persze többen felismernek az utcán, de ezenkívül más változás nincs. Ugyanazok a barátaim, ugyanolyan bulikba járok, ugyanúgy edzek. A sport mindig fontos volt az életemben, sok mindent kipróbáltam. Egy sérülésből most lábadozom, így egyelőre leginkább úszni járok, de közel állnak hozzám a küzdősportok, a motorozás, sőt régebben még breaket is táncoltam – mesélte a lányok kedvence a Netbulvar.hu-nak.


A hölgyrajongók azonban jobb, ha lemondanak Ricsiről, hiszen a fiú nemcsak a munkában, de a magánéletben is megtalálta az igazit. Hári Ricsi boldog párkapcsolatban él.
– Nem vagyok egyedül, és nagyon boldog vagyok. Tinédzserkoromban sokat csajoztam, de előfordult, hogy a lányok kezdeményeztek. Most már sokkal nyugodtabb vagyok, egy komoly, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom.


A 21 éves srác a munka mellett tanulni is szeretne, de elmondása szerint a Színművészeti Főiskola nem érdekli. Inkább gazdasági vagy üzleti területen tanulna tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top