nlc.hu
Sztárok
2008 a szuperhõsök éve lesz – fotóval

2008 a szuperhõsök éve lesz – fotóval

Az idén sem kell senkinek aggódnia, hogy terroristák vagy pokolbeli szörnyek fenyegetik, mert akad, aki megmenti. A hollywoodi sztárok szeretnek akciófilmekben domborítani.

Nem csoda, hogy a képregény a világ legnépszerűbb nyomtatványa, hisz mindenki talál magának bőven szeretni valót. Lusta, dagadt macskától a kék harisnyás, köpenyes földönkívüliig akad minden bőven a felhozatalban. A legsikeresebb példányokra pedig Hollywood is szeret lecsapni. Az eddig is bőségesnek mondható feldolgozáshullám soha nem látott erővel rohamozza meg az idén a mozivásznakat. Így remélhetőleg sikerül elfeledtetni a vérszegényre sikeredett Pókember 3. filmet.








Pókember 3.

Az előző rész színvonala és a karakter kiválósága miatt talán a Batman legújabb kalandját, A Sötét Lovagot várják a legtöbben. Gotham szárnyas bűnvadásza az utcákon dúló maffiaháborút igyekszik megfékezni, de egy elmebeteg, vigyori bankrabló megnehezíti a dolgát. Ismét Christian Bale feszít majd a fekete katonai páncélban, a fehérre vakolt gengszter pedig Heath Ledger lesz. Mellettük visszatér a Batman: Kezdődik! szinte teljes szereplőgárdája.








Batman: Kezdődik!

Folytatással jelentkezik A hihetetlen Hulk és Hellboy is. A dühös zöld szörnyeteg előző filmes adaptálását gyorsan elfelejtették az alkotók, akárcsak a rajongók. Így egy teljesen új sztorit láthatunk kibontakozni, ezúttal Edward Nortonnal a főszerepben. A Pokolfajzat küzdelmét az Aranysereg ellen pedig Magyarországon hozták tető alá, így legalább ezért megér egy mozijegyet.
Láthatunk majd még egy csodaversenyautót, amely a gazdájával együtt leküzdi az összes ellenséget a pályán belül és kívül. A Speed Racer egy japán manga amerikanizált változata a Mátrixot megalkotó Wachowski testvérek tolmácsolásában.


Két igazi csemegével is megörvendeztetnek a producerek. A Wanted nevű képregény egy olyan bérgyilkosszervezetről szól, akik a szuperhősöktől igyekeznek megtisztítani a Földet. Ám sajnos a vászonra már csak egy melléktörténet lett adaptálva, de legalább Angelina Jolie-ban mindenki kedvére gyönyörködhet.








Wanted

A Hancock azonban már tényleg vérbeli antihőseposz. A címszereplő ugyanis egy hatalmas erővel bíró, laza csávó, aki több kárt okoz, mint amennyi jót tesz. A kétbalkezes megmentő szerepében Will Smith pusztít majd, nem kevésbé energikus exbarátnőjét pedig Charlize Theron tölti meg élettel. (Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top