Sztárok

Keira Knightley visszavágyik az iskolapadba

A jó paphoz hasonlóan Keira Knightley is holtig tanul: arra készül, hogy amint elül körülötte a médiafelhajtás, és már nem lesz ilyen keresett sztár, visszamegy az egyetemre tanulni.

A jó pap holtig tanul, de ugyanez nem feltétlenül igaz a több millió dollárt kereső hollywoodi színészekre – rendszerint idejük sincs rá, és a motivációjuk is hiányzik, hiszen mindenük megvan.


A kivételt talán a szép Keira Knightley jelenti, aki mostanában a fejébe vette, hogy visszaül az iskolapadba. Igaz, ezt csak akkor tenné meg, ha jelenlegi, igencsak felfelé ívelő karrierje veszítene lendületéből – és az is igaz, hogy pont ezt a fajta kiszámíthatatlanságot szereti Keira a szakmájában.








Keira Knightley

Az egyre több díjat és jelölést begyűjtő Vágy és vezeklés női főszereplője ettől függetlenül biztos benne, hogy előbb-utóbb elül az őt körülvevő médiahisztéria, és akkor egyszerűen beiratkozik az egyetemre, és kitanul egy új szakmát.


„Azt hiszem, a színészet olyan foglalkozás, amely egy pillanat alatt értékelődik le vagy fel – ami remek, és én pont ezt találom gyönyörűnek benne. De nem fog örökké tartani, és egy bizonyos ponton tovább kell majd lépnem, és valami mást kell választanom. Még nem tudom, mit választanék, de amint rájövök, visszamegyek az egyetemre, és kitanulom” – szögezte le határozottan Knightley.


Mivel Keira még csak 22 éves, előtte a világ a virágkötészet, a gyors- és gépírás vagy éppen az egyiptológia területén. (UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top