Sztárok

Sztáresküvõ lesz nemsokára?

Beadta a derekát a színésznõ, és az októberi lánykérést átgondolva igent mondott kedvesének. Hollywood új álompárja, Jake Gyllenhaal és Reese Witherspoon a hírek szerint még tavasszal összeházasodik.

Elképzelhető, hogy hamarosan oltár elé áll Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal – tudta meg a Femalefirst.com.
A Brokeback Mountain sztárja még októberben, Rómában megkérte Oscar-díjas párja kezét, a Nők Lapja Cafe beszámolt arról», hogy a színésznő akkor még túl korainak találta a házasságot, és kosarat adott. Reese Witherspoon ugyanis nem sokkal korábban vált el a férjétől és két gyermekének apjától, Ryan Phillippe-től. Reese időt kért, és alaposan átgondolta a dolgot magában, „konzultált” a barátaival, és végül beadta a derekát, amikor azt mondták neki, hogy szerintük Jake megőrül érte. Azt már tudni, hogy Reese Witherspoon két gyermeke, Ava és Deacon is nagyon kedveli a jövendőbeli pótpapát.








Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal


„Amikor Jake megkérte a kezét Rómában, tudta, hogy Reese-nek időre van szüksége, így nem várta, hogy azonnal igent mond neki. Csak annyit akart, hogy Reese tudja, komolyan gondolja a kapcsolatukat – elég komolyan, hogy elvegye őt” – mesélte az Oscar-díjas színésznő egyik közeli barátja.


Jake a római „nem”-et nem vette nagyon a szívére, tudta, hogy kedvesének még időre van szüksége, csak bizonyítani szerette volna, hogy komolyak a szándékai, és számíthat rá a jövőben. A színésznőt állítólag a legközelebbi barátai is arra ösztökélik, hogy menjen hozzá Gyllenhaalhoz. A barátnők ugyanis imádják a színészt, és azt is látják, hogy mennyire odavan Witherspoonért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top