Sztárok

Sztárok és moszkvai kalandok! 1.

A Moszkvába látogató külföldi sztárok többnyire a Vörös teret nézik meg, az elõkelõ Tverszkaja utcán autóval mennek végig, és esetleg megnézik a szuvenírárusokat, de a Nagyszínházba vagy múzeumba ritkán kívánkoznak.

Minderről egy ilyen látogatások szervezésével foglalkozó cég egyik munkatársa beszélt a Komszomolszkaja Pravda című bulvárlap hétvégi számában – olvasható a Hirado.hu-n. Elmondta: ma már egyre több világsztár érkezik Moszkvába, nyilvános fellépésre vagy szűk körű vállalati rendezvényekre, de azért is, hogy az itteni barátaikat felkeressék, és egyre gyakoribb, hogy a gyerekeiknek is meg akarják mutatni az orosz fővárost.


Sok híresség szeretne utazgatni az egyedülálló moszkvai metrón, és eljutni egy élelmiszerboltba is, de ez többnyire biztonsági okokból kizárt. Eleve úgy szervezik a programjukat, hogy lehetőleg ne kelljen messzire menniük a szállodától. Nagyon sokan mennek el viszont gyermekotthonokba, kórházakba vagy valamilyen jótékonysági rendezvényre. És többen akarták már látni a Lenin-mauzóleumot, mint például legutóbb George Michael énekes.








George Michael

Nem mindenki lakik méregdrága szállodákban: Paris Hilton és Jennifer Lopez legutóbb egy közepes árkategóriájú hotelben szállt meg, amely arról híres, hogy a 20. emeletén lévő bárból csodálatos kilátás nyílik Moszkvára.








Paris Hilton

Az éttermek közül a sztárok az orosz konyha remekeit felszolgáló híres helyeket kedvelik, s rendszerint borscsot – vagyis céklás káposztalevest –, kaviáros palacsintát és vodkát fogyasztanak. A borscs imádói között tartják számon Jack Nicholsont, Will Smitht és Enrique Iglesiast. A hírek szerint eddig egyedül a rock fenegyereke, Ozzy Osbourne akarta kipróbálni, hogy milyen egy amerikai gyorsétterem Moszkvában: családostul ment el hamburgert enni. (Hirado.hu)








Jack Nicholson






Ozzy Osbourne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top