Sztárok

Egy kapcsolat vége? Szakított az álompár!

Három év után szakított Molnár Ferenc Caramel és Bartók Eszter. A pár az egyik kereskedelmi csatorna mûsorában õszintén mesélt arról, miért válnak el útjaik.

Megdöbbentő bejelentést tett a hazai zenei élet egyik álompárjának kikiáltott Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel a Fókusz magazin hétfő esti műsorában. A pár a Megasztár tehetségkutató második szériájában jött össze, és már három éve voltak együtt, azonban a műsornak azt nyilatkozták, hogy egy hónapja szakítottak, arra hivatkozva, hogy „elfáradt a kapcsolatuk”.








Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel

– Igazából mi már több mint egy hónapja nem vagyunk együtt, és úgy éreztük, hogy ezt most már el kell mondanunk – nyilatkozták a műsorban, hozzátéve, hogy a szomorú hírt sok barátjuk, ismerősük is most tudta meg. Néhány hozzátartozón kívül ugyanis senki nem sejtette, hogy lassan egy hónapja min mennek keresztül.
– Nem akartuk a nyilvánosság előtt, csak sajnos mivel ismertek vagyunk, ezért muszáj ezt elmondani, de egyébként ez az első és utolsó alkalom, hogy erről beszélünk.


A fiatalok mindig féltve óvták magánéletüket, és úgy tűnt, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek. Tökéletes volt az összhang közöttük: együtt dolgoztak, együtt énekeltek, és szinte elválaszthatatlanok voltak az élet minden területén. Most pedig együtt mondják el, mi az oka a szakításnak. Ezért is meglepő a hír, hiszen Bartók Eszter második nagylemeze a közelmúltban jelent meg, amelyet az elsőhöz hasonlóan Caramellel közösen készített. A pár azt is elárulta, hogy ez a három együtt töltött év nem múlhat el nyomtalanul: a szeretet megmaradt, és barátok lesznek az elválás után is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top