Sztárok

Katie Holmes ismét megmutathatta magát

Nemcsak a nézõk, hanem maga a színésznõ is nagyon várta a pillanatot, hogy ismét érezhesse a forgatás örömét. Katie Holmes többévnyi kihagyás után most ismét visszatér a mozikba.

A Mad Money című vígjáték ezen a héten debütál Amerikában. Katie a filmről, családról, kapcsolatokról mesélt a Jó reggelt, Amerika! műsorvezetőinek, olvasható a Hírszerzőn.


„Tudtam, hogy Diane Keaton és Queen Latifah játszik a filmben, és ezért szívesen csatlakoztam a csapathoz. Imádom mind a két nőt. Ráadásul szeretek női rendezővel dolgozni. A lányokkal nagyon jó volt a kapcsolatunk. Sokat beszélgettünk az anyaságról, karrierről, divatról… Mindenről, amiről a nők csak beszélgetni szoktak – nyilatkozta a színésznő a film forgatásáról.







Katie elárult néhány titkot is a 2006-os esküvőről is a tévés beszélgetés alatt: „Amikor mindennel elkészültem, annyira izgatott voltam. Apura néztem, és megkérdeztem, hogy szerinte tényleg jól nézek-e ki. Tudják, nagyon kedves volt. Abban a pillanatban, mikor kinyíltak az ajtók, és megláttam Tomot, szinte meg sem tudtam mozdulni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top