Sztárok

Nagy felhajtás és titkos esküvõ?

Francia sajtóértesülés szerint Nicolas Sarkozy múlt csütörtökön titokban feleségül vette az exmodell Carla Brunit. A párizsi Élysée-palota nem kívánt reagálni a hírre.

Úgy tűnik, valóban komoly szerelem bontakozott ki a volt modell, Carla Bruni és a francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy között. A legfrissebb hírek szerint a pár a legnagyobb titokban összeházasodott. David Martinon, az Élysée-palota szóvivője és Franck Louvrier, a köztársasági hivatal sajtószolgálatának egyik illetékese egyaránt azt közölte, hogy „nincs mit mondaniuk”.








Carla Bruni és Nicolas Sarkozy

A múlt keddi sajtóértekezletén Nicolas Sarkozy sejteni engedte, hogy rövidesen frigyre lép Carla Brunival. Egy kérdésre válaszolva komolynak nevezte a kapcsolatot, s azt mondta az újságíróknak, hogy az esküvőről a nyilvánosság valószínűleg csak a ceremóniát követően fog tudomást szerezni.


– Önök megértették, a dolog komoly, de nem az újság fogja kitűzni a dátumot – mondta Franciaország elnöke, és hozzátette: – Nagyon valószínű, hogy önök csak akkor fognak értesülni róla, mikor már megtörtént! Carlával elhatároztuk, hogy nem fogunk hazudni. Semmit sem akartunk intézményesíteni, de nem akartunk rejtőzni sem – jelentette ki, mintegy válaszolva azokra a sajtókommentárokra, amelyek szerint azért teszi nyilvánossá magánéletét, hogy elterelje a figyelmet egyes politikai, főleg gazdaságpolitikai problémákról.


Az 52 éves Sarkozy december közepe óta – a Párizs melletti Eurodisney-ben való közös fotózkodás után – mutatkozik együtt a 40 éves énekesnővel, az egykori topmodellel, aki egyiptomi üdülésére is elkísérte, és ez nagy médianyilvánosságot kapott. A francia elnök októberben vált el második feleségétől, Céciliától tizenegy évi házasság után, nagy médianyilvánosság közepette. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top