Sztárok

Szellõ István a legjobb?

Mindenkinek van kedvenc bemondója, mûsorvezetõje, Szellõ István sem csak egy jóképû, tehetséges férfi. Az Év Médiaszemélyiségének választották a népszerû híradóst.

Szellő István tíz éve erősíti az RTL Klub csapatát, a kezdetektől töretlen lelkesedéssel vezeti a Híradót. Az elmúlt években több elismerést is kapott, számára mégis a hétvégén tartott győri médiabál kitüntetése a legfontosabb.








Fotó: Infogyor.hu

– Baló György és Friderikusz Sándor után ezúttal engem választottak az Év Médiaszemélyiségének. Ez fontos elismerés, nagyon jólesik, elsősorban azért, mert újságírók szavaztak a díj sorsáról. Szakmai díj, amely mögött valós teljesítmény áll. Büszke vagyok rá, hogy a kollégáim találtak alkalmasnak a kitüntetésre. Azt azonban a bálon is igyekeztem hangsúlyozni, hogy mindez csapatmunka eredménye, így az elismerés nemcsak engem illet, hanem számos, a háttérben dolgozó munkatársat is – mesélte a Netbulvár.hu-nak a büszke híradós.


A győri médiabálon Szellő Istvánon kívül még rengeteg híresség is a tiszteletét tette, köztük több sportoló is, hiszen a rendezvény a pekingi olimpia jegyében telt. A szervezők adtak a külsőségekre is, a vendégeket kínai sárkány, pekingi képsorok és egzotikus falatok várták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top