Sztárok

Botrány! Máris szakított a sztár!

Eddie Murphy megerõsítette, hogy alig két héttel az esküvõje után máris szakított feleségével. Úgy tûnik, a színész nem találja meg a boldogságát hosszabb ideig senki oldalán.

Eddie Murphy január 1-jén, több hónapos románc után vette feleségül barátnőjét, a zenei producer Tracey Edmondsot Bora Borán. Ám kiderült, hogy az egzotikus szigeten kötött nász az amerikai törvények alapján nem érvényes. A Gala.de szerint a pár úgy tervezte, hogy egymásnak tett esküjüket hivatalosan, amerikai földön is megerősítik egymásnak.








Tracey Edmonds és Eddie Murphy

Hosszas gondolkodás után azonban úgy határoztak, hogy nem tartják meg esküvőjüket az Egyesült Államokban, mivel nincs szükségük arra, hogy tovább mélyítsék kapcsolatukat – közölte a 46 éves színész és a 40 éves producer.


A People magazin szerint a színész és a volt menyasszony barátok maradnak. „A Bora Bora-i szimbolikus házasság mély szerelmünket, barátságunkat és egymás iránt mutatott tiszteletünket jelképezte, mégis úgy döntöttünk, hogy csak barátok maradunk” – nyilatkozta A Beverly Hills-i zsaru és a Dreamgirls sztárja.


Mintha a két híresség előre sejtette volna kapcsolatuk végét, hiszen a január 1-jén megrendezett esküvőn mindössze huszonöt barát és családtag vett részt. A ceremóniát az örökké elegáns pár a homokos tengerparton rendezte meg: Edmonds mezítláb lépett az oltár elé, miközben Gladys Knight The Makings of You című dala szólt. A menyasszony roppant csinos, az alakját kihangsúlyozó ruhát viselt, amelyet Sugia Nazel és Jill Baracci tervezett. Murphy egy krémszínű öltönyben feszített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top