Sztárok

Damu Rolandot mégis kirúgták!

A TV2 hivatalosan is megerõsítette, hogy kiírták a Jóban Rosszban címû sorozatból Várnagy Elõd figuráját, akit a pofozkodó Damu Roland alakított. A színész kora tavaszig lesz látható a képernyõn.

Márciustól véget ér a civilként is erőszakoskodó sorozatsztár tévés szappanopera-beli karrierje. Nem tetszett a nézőknek a Jóban Rosszban rosszfiújának erőszakos viselkedése, a csatorna úgy ítélte meg, hogy az a helyes, ha megválnak Damu Rolandtól. A Nők Lapja Cafe is beszámolt róla», hogy a színész tavaly szeptemberben pofon ütötte az egyik kolléganőjét, aki megsértette a barátnőjét. A színészt korábban el is ítélték súlyos testi sértésért, akkor felfüggesztett börtönbüntetést kapott.







– Damu Rolandot korábbi tetteinek szankciójaként kiírtuk a sorozatból – árulta el Magyar Rita, a TV2 megbízott PR-csoport-vezetője a Borsnak. – A karaktere kora tavasszal tűnik majd el a Csillagvirág Klinikáról. Az, hogy véglegesen vagy időszakosan szűnik-e meg a szerepe, egy későbbi döntéstől függ. Ezt a döntést pedig Damu Roland viselkedésétől tesszük függővé – tette hozzá nyomatékosan Magyar Rita.


 





Várnagy Előd a Jóban Rosszban indulásától kezdve a szappanopera egyik alapkaraktere, így nem csoda, ha okozott némi fejfájást a forgatókönyvíróknak, miképp váljanak meg a Damu Roland alakította figurától. A színész esetenként még forgat, de tavasszal el fog tűnni a képernyőről – legalábbis a Csillagvirág Klinika eseményeinek követői nem találkozhatnak vele. Hogy visszatérhet-e valamikor, az egy későbbi döntéstől függ, így lehet, hogy a büntetés csak ideiglenes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top