Sztárok

Hillary Clinton visszavág!

Hillary Clinton, az egykori amerikai first lady a Monica Lewinsky-affér 10. évfordulóján egy érzelmes tévéinterjúban bevallotta: sosem kételkedett férje szerelmében, még akkor sem, amikor az hûtlen lett hozzá.

A demokrata elnökjelöltség elnyerésére esélyes szenátor asszony a Tyra Banks-show vendége volt. Szokatlan nyíltsággal beszélt egykori gyötrődéséről, első ízben azóta, hogy bejelentette, versenybe lép az elnöki posztért.


„Magamba kellett szállnom, és alaposan át kellett gondolnom, mi a helyes nekem és a családomnak” – mondta Tyra Banks volt topmodell népszerű televíziós műsorában.








Hillary és Bill Clinton

A 60 éves Hillary kijelentette: soha nem kételkedett abban, hogy Bill szereti őt, és soha nem ingott meg a lánya és családja iránti kötelességérzete, bizalma.
„El kellett dönteni, mit tegyek (…), azt hiszem, nagyon fontos, hogy az ember a nehéz pillanatokban saját magára hallgasson” – fejtette ki, hozzátéve, hogy sok ilyen pillanat van az életben.


Elmondta, hogy rendkívül felizgatta férje hűtlensége, a fehér házi gyakornokkal való viszonya. Megalázottnak érezte magát. De kezdeti érzései, a düh, a zaklatottság és a csalódottság után elgondolkodott. „Nem szabad a pillanat hevében dönteni” – mondta határozottan.
A szenátor asszony elmesélte, hogy azóta sok nő kérdezte tőle, mit tegyen hűtlen férjével. Mindenkinek azt tanácsolta, legyen hű önmagához, és cselekedjen úgy, ahogy saját maga számára megfelelőnek érzi. „Ez eltérhet attól, ahogy más gondolja, de minden eset egyedi” – mondta.


Az elemzők szerint Hillary Clinton azzal, hogy felfedte egykori érzéseit, nem utolsósorban a női szavazók rokonszenvét akarta megnyerni. A múlt heti New Hampshire-i előválasztáson valószínűleg úgy tudott nyerni vetélytársával, Barack Obamával szemben, hogy az utolsó pillanatban sok nőt a maga oldalára állított. A mindig keménynek mutatkozó szenátor asszony egy tévében is közvetített fórumon megmutatta emberi arcát, elérzékenyülten beszélt arról, hogy néha milyen nehéznek érzi a kampány megpróbáltatásait.







Bill Clinton egykori elnök elhíresült afférja Monica Lewinskyval eddig nem játszott különösebb szerepet az elnökjelölt-választási versenyben, Hillary demokrata és republikánus ellenfelei sem használták fel az ügyet fegyverként.


Bill Clintonnak tíz éve kis híján az elnökségébe került a kaland a fiatal gyakornoknővel: eskü alatt vallotta, hogy nem volt szexuális kapcsolata Lewinskyval, de később beismerte, hogy nem mondott igazat. A gyakornoknő azt mondta, hogy „csak” orális szex volt közötte és az elnök között. Bill Clinton a botrány ellenére népszerű elnökként hagyta el a Fehér Házat, és ma is a legnépszerűbb demokrata személyiségek közé tartozik, felesége kampányának fő stratégája. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top