Sztárok

Most leleplezõdnek a sztárok!

George Michael mindent kitálal! A tinilányok egykori kedvence önéletrajzi könyvet ír, amelyben semmit sem rejt véka alá. A zenész memoárja óriási vihart kavarhat a sztárok életében.

Nem sok olyan sikeres és botrányos életet élő szólóelőadót találni az utóbbi 25 évben, mint George Michael. Az énekes most rekordösszegű szerződést kötött egy brit könyvkiadóval. A Bbc.com információi szerint „leleplező” önéletrajzi könyvet ír George Michael, amely várhatóan 2009-ben jelenik meg a HarperCollins kiadó gondozásában.








George Michael

A kiadó képviselője azt nyilatkozta, hogy az énekessel rekordösszegű, milliós szerződést írtak alá. Több zenésztársával ellentétben George nem veszi igénybe profi írók segítségét, hanem saját maga írja meg a könyvet, amelyben „semmit sem rejt véka alá”.


„Az emberek nem hülyék. Rá fognak jönni, hogy az igazság sokkal érdekesebb, mint amit a bulvársajtó valaha is ki tudna találni” – tette hozzá a kiadó vezetője. A művésznevén élő George Michael 20 éves korára lett világhírű, a zenész Jorgosz Panajotu néven egy Londonban élő ciprusi görög családba született. A Wham! duó világsztárrá tette, majd szólóban is bebizonyította, hogy a legjobb előadók között a helye.


Nem csoda, hogy a könyvkiadó óriási üzletet lát a memoár megjelenésében. George életében botrány botrányt követett: pereskedések a lemezkiadójával, letartóztatások drogozásért, legemlékezetesebb balhéjában pedig egy álruhás rendőrtiszt állította elő, miután az énekes homoszexuális aktusba akart bonyolódni vele. A könyvben a popsztár az ígéret szerint teljes nyíltsággal tárja majd a nagyközönség elé életét, beleértve a drogokkal folyó küzdelmét, homoszexualitását és barátjának, a brazil divattervező Antonio Feleppának AIDS okozta halálát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top