Sztárok

Oka volt a rosszullétnek?

Az amerikai lapok szerint az Oscar-díjas színésznõ harmadik gyermekével terhes. A színésznõ a New York-i Mount Sinai nevû kórházban töltötte a hétfõ éjszakát, ahol ismeretlen okok miatt kezelték.

Amint arról a Nők Lapja Cafe is beszámolt», a napokban kórházba kellett szállítani Gwyneth Paltrow-t. Amerikai sajtóorgánumok tudni vélik ennek okát: a színésznő harmadik gyermekét várja!







A Vasember és a Nagyon kövér! sztárja a New York-i Mount Sinai nevű kórházban töltötte a hétfő éjszakát, ahol terápiának vetették alá, ismeretlen okok miatt. A New York Daily News című lap azonban most azt állítja, hogy a színésznőt azért vitte kórházba a férje, Chris Martin, mert Paltrow a harmadik gyermekükkel terhes.
Egy forrás a lapnak elmondta, hogy a párt a szülészeti osztályon látta: „Nagyon komolynak néztek ki. Gwyneth ideges volt. Mindenkit arrébb toltak, és beszálltak a liftbe. Nagyon izgatottnak tűntek.”


Ezzel szemben Paltrow szóvivője, Stephen Huvane azt mondta, hogy a terhesség is csak feltételezés. „Ez magánügy, nem a nyilvánosságnak szól.”
A párnak már van két gyermeke, a hároméves Apple és az egyéves Moses.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top