nlc.hu
Sztárok
Tom Cruise kiborult!

Tom Cruise kiborult!

Egy brit napilap szerint idegösszeomlást kapott Tom Cruise. A színész az õt ért támadások miatt már nem alszik, és sírógörcsök törnek rá. Tavalyi filmje megbukott, idei szerzõdései sorra meghiúsulnak, és a róla szóló könyv sem pozitívan ábrázolja.

A Daily Mail információi szerint az utóbbi években Tom Cruise-nak nem minden jön össze. A gondok két évvel ezelőtt kezdődtek, amikor egy balul sikerült világméretű kampány során kezdte megutáltatni magát a rajongóival. A már akkor is a szcientológia egyház egyik legfőbb adu ászának tartott színész valósággal sportot űzött abból, hogy Katie Holmes iránt érzett szerelmét reklámozza, Oprah Winfrey show-jában a kanapén ugrált féktelen boldogságában, miközben a világsajtó azt számolgatta, miért is nem lehet az ifjú színésznő gyereke az övé.








Tom Cruise

Cruise-zal stúdiója, a Paramount rövid úton szerződést bontott, az újságírók pedig arcon spriccelték egy sajtótájékoztató előtt. Tavaly már úgy tűnt, hogy ha régi sikerei nem is térnek vissza, a vihar elvonul fölüle. Tündéri kislányuk, Suri annyira bájos, hogy még szülei bizarr házasságát is feledtette.


Ám – mint ahogy a Nők Lapja Cafe is beszámolt már róla» – Andrew Morton, a Diana hercegnő életéről szóló botránykönyv írója nyilvánosságra hozta hamarosan megjelenő, Cruise életét taglaló könyvének néhány részletét. Morton nem kevesebbet állít, mint hogy Cruise kislányának apja a szcientológia egyház alapítója, L. Ron Hubbard. A könyvet a színész ügyvédei megtámadták, és rákényszerítették Mortont, hogy a Cruise homoszexualitására vonatkozó bizonyítékait kihagyja a könyvből.








Katie Holmes és Tom Cruise

Az utolsó döfést azonban egy videofelvétel adta meg. A nem szcientológusok számára kissé ijesztő kitárulkozásban Cruise fanatikusnak látszó tekintettel beszél arról, hogy robbanásszerű élmény szcientológusnak lenni, mert csak ők segíthetnek az emberiségen, téríthetik meg a bűnözőket, gyógyíthatják meg a drogosokat, és úgy általában, hozhatják el a világbékét. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top