Sztárok

Dobó Kata és új szerelme – fotóval!

Nem titkolózik tovább Dobó Kata: megmutatta barátját a nyilvánosságnak. A színésznõ az elsõ magyar háromdimenziós mozi megnyitójára vitte magával kedvesét, aki szemmel láthatóan rajong érte.

Először jelent meg nyilvános eseményen Dobó Kata kedvesével, Gáborral. A színésznő fülig szerelmes, szinte ragyogott partnere mellett, a pár sugárzott a boldogságtól.







Dobó Kata

A dolog pikantériája mégis az, hogy a színésznő volt párja, Andy Vajna is megjelent az eseményen új kedvesével. Kata nem szívesen mesél a magánéletéről, közeli barátai azonban azt nyilatkozták a sajtónak, hogy nagyon boldog új párjával, Gáborral. A Nők Lapja Cafe beszámolt már róla», hogy Kata tavaly Egyiptomban ismerkedett meg a nyíregyházi orvossal, ahol a TV2 csapatával búvárkodott, és – akár egy romantikus történetben – az egyedül élő színésznő beleszeretett a férfiba.







Dobó Kata és Andy Vajna is szerelmes

– Kata úgy érezte, itt az ideje, hogy nyilvánosan is vállalja szerelmét, de ahogy eddig, most sem beszél szívesen a magánéletéről – mesélte a színésznő egyik ismerőse a Borsnak.

Dobó Kata volt szerelme, ma már csak üzlettársa, a producer Andy Vajna szintén magával vitte új szerelmét, Tóth Éva modellt a rendezvényre, aki csaknem negyven évvel fiatalabb nála. Andy Vajna mindig is vonzódott a nála jóval fiatalabb hölgyekhez. Már Kata és közte is nagy volt a korkülönbség, Éva azonban még a színésznőnél is csaknem tíz évvel fiatalabb.

Kata is a karrierje kezdetén jött össze Vajnával, és Éva is most áll a pályája elején. Igaz ugyan, hogy egyikük szőke, a másikuk vörös, de abban nincs különbség, hogy mindkét lány roppant csinos. (Fotó: Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top