Sztárok

Rambo még mindig keménylegény?

Keményebb fickónak tartja magát Sylvester Stallone Hollywood mai akciósztárjainál. Szerinte Rambo egy kézzel elintézné Jason Bourne-t.

Sylvester Stallone mély meggyőződése, hogy Rambo és az 1980-as évek többi akcióhőse – akiket Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis alakított – sokkal keményebbek és határozottabbak voltak Hollywood mai „finomkodó és intellektuális” alakjainál – olvasható az Inforado.hu-n.








Sylvester Stallone

„Tudom, hogy a fiatal kollégák egy része afféle őskövületnek tart, mert a mai akcióhősök sokkal intellektuálisabbak és kevésbé emberiek, mint a régiek voltak. A legtöbb alak, akit megformáltam, valóban elsősorban az izmaira számított – akárcsak azok, akiket Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis játszott” – mondta el véleményét a már 61 éves filmsztár.


Sly szerint Rambo azonban bármikor feltörölné a padlót Jason Bourne-nel, akit Matt Damon játszott a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjében. „Rambo fél kézzel elintézné Bourne-t. Nem viccelek! Az egyetlen vetélytárs talán Jason Statham lenne a Transportersből – rajta kívül nem maradt kemény fickó Hollywoodban” – tette hozzá.


Stallone legjobb barátja egyébként egykori riválisa, Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó, akivel minden szombaton találkozik a Beverly Hills-i Cafe Romában. „Vicces, hogy az 1980-as években a legfőbb riválisok voltunk, most pedig a legjobb cimborák vagyunk” – nyilatkozta Stallone. A Rambo negyedik része egyébként a jövő hónapban kerül az amerikai mozikba. (Inforadio.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top