Sztárok

Dallas nélkül marad a világ!

Végleg megbukott a Dallas-projekt, a sorozatból készülõ nagyfilmbõl már a Jockey-t alakító John Travoltát is kirúgták, a költségvetés pedig az egyötödére csökkent – írja a New York Post.

Hollywood legnagyobb sztárjaival készült volna a Dallas film, az öt éve tervezett mozi, amelyből valószínűleg semmi sem lesz.

Az egész projekt végül állítólag magán John Travoltán bukott meg, aki hosszú éveken át egyetlen fix szereplőként újabb és újabb teljesíthetetlen kérésekkel állt elő. Ráadásul sorra marta el maga mellől a nehezen megszerzett sztárokat, a Page Six értesülése szerint a Samantha szerepére már leszerződött Jennifer Lopez is miatta lépett ki.








John Travolta

A Nők Lapja Cafe már beszámolt arról», hogy a producerek megváltak a sztártól: úgy döntöttek, hogy letesznek eredeti terveikről, teljesen újragondolják a filmet, ám ehhez már semmi szükségük Travoltára. Csakhogy a Ponyvaregény sztárja nem távozott szó nélkül, a stúdiónak állítólag több millió dollárt kellett kifizetnie neki, hogy ne csináljon botrányt. „John Travolta egy szép kerek, hét számjegyű »ajándékot« kapott, hogy csöndesen lelépjen – mondta a New York Postnak a gyártó stúdió egyik, neve elhallgatását kérő alkalmazottja. – Amikor aláírta a szerződést, még öt családtagjának is kikövetelt kisebb szerepeket a filmben, ám ezek után ők sem lesznek benne a Dallasban.” Az ötlet, hogy egész estés mozifilmet készítsenek minden idők egyik legsikeresebb tévésorozatából, öt évvel ezelőtt merült fel először.

A forgatókönyv elkészülte után gyakorlatilag Travolta volt az első, akit felkértek a whiskyvedelő, érzéketlen és pénzhajhász olajmágnás, Jockey Ewing szerepére. Utána jött Brad Pitt Bobby Ewingként, majd Catherine Zeta-Jones mint a felesége, Pamela.








Brad Pitt







Catherine Zeta-Jones

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




 


Jennifer Lopezt Samantha szerepére már 2005-ben kérték fel, amikor a rekordösszegű, 165 millió dolláros költségvetés is összejött. Addigra Brad Pitt kiszállt, helyét Luke Wilson foglalta el, és Shirley MacLaine is igent mondott az anya, Ellie szerepére. Ám teltek-múltak az évek, és a film csak nem készült, a rendezők sorra szálltak ki, a költségvetés pedig észrevétlenül 30 millióra olvadt.

A legújabb elképzelés szerint már nem is az eredeti Dallas-történetet forgatnák, hanem egy filmet arról, hogy készült a nyolcvanas években a sorozat. Jockey szerepében Ben Stillert látnák szívesen, ő azonban még a felkérésről sem tud. (Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top