Sztárok

Egy romantikus meglepetés!

Minden rossz hír ellenére a Született feleségek sztárja boldog. Eva Longoria elárulta, hogy férje romantikus meglepetéssel készül Valentin-napra.

Eva Longoria férje romantikus meglepetést tervez feleségének Valentin-napra. A Született feleségek című sorozat sztárja, aki a kosarasfenomén Tony Parkerrel házasodott össze tavaly nyáron, elárulta, hogy párja figyelmeztette: ne szervezzen magának programot a szerelmesek napjára, mert egy nagyon bensőséges programmal készül.








Eva Longoria és Tony Parker

– Tony szervez valamit Valentin-napra. Azt mondta, arra a napra ne készüljek semmivel – mondta a színésznő. – Megfogadtuk, hogy nem veszünk egymásnak ajándékokat, de azért valamit biztosan csinálunk, mondjuk romantikus vacsorát vagy ilyesmit. Jó férjem van – Christian Louboutin cipőt és gyémánt nyakéket kaptam tőle karácsonyra.

Eva, aki megnyitotta saját éttermét Los Angelesben, azt is elmondta, hogy Tonyval többnyire azzal töltik az idejüket, hogy mindenféle ínyencséget készítenek egymásnak.

– Tony és én jó evők vagyunk. Sokat főzök, különösen a francia konyháért vagyok oda. Szeretünk enni, otthon lenni, és nagyon otthonosak és háziasak lenni. A mottóm: ha tudsz olvasni, tudsz főzni is. Bármit el tudok készíteni – nyilatkozta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top