Sztárok

Gianni ismét a volán mögött!

Úgy tûnik, az olasz szakács nagyon megszerette az autósmagazinok világát. Gianni Annoni a Tuti fuvar és a Sofõrök címû mûsor után ismét a volán mögött tûnik majd fel.

Februártól Gianni Annoni lesz Kőváry Barna műsorvezetőtársa a Viasat3 autósmagazinjában, a Startban, miután a csatorna megvált Nagy Sanyitól.








Gianni Annoni

Az olasz műsorvezető a Start másik házigazdájával, a raliversenyző Kőváry Barnával a Sofőrökben már dolgozott együtt, így örömmel vállalta a felkérést. A Sofőrök mellett Gianni máskor is bizonyította már érdeklődését az autók iránt: a Tuti fuvar kvízmestereként műsor- és autóvezetői képességeiről egyaránt tanúbizonyságot tett, később pedig a Sofőrökben került ismét testközelbe az autókkal és a közlekedés veszélyeivel. Állítólag magánemberként is rajong a különleges – főleg olasz – kocsikért.


Giannit egyébként Friderikusz egykori műsorában, a Fantasztikus Európában láthattuk először a képernyőn. Műsorvezetőként a TV2-n az All You Need Is Love-val debütált, majd az M1-en irányított hasonló profilú show-t, a Kell egy férfit. (Fotó: Viasat3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top