Sztárok

Lola az év bulijára készül?

Lola háza táján mindig történik valami izgalmas. A fiatal énekesnõ most sem unatkozik, gõzerõvel készül március 7-i nagykoncertjére, valamint az eurovíziós dalfesztivál hazai döntõjére.

„A net sztárja 2007” közönségdíjjal jutalmazott fiatal énekesnő, Lola nem pihen az idén sem: gőzerővel készül koncertjeire és fellépéseire.







A tavaszi nagykoncert – amelyet sokan már most az év tinibulijaként emlegetnek – több részletére is fény derült. Lola egy háromtagú zenekarral és két vokalistával lép a Petőfi Csarnok színpadára március 7-én. A vokalisták egyike ismerős lehet a rajongóknak, hiszen Lola nővére, Andi nagy örömmel vállalta a felkérést. Az ígéret szerint hatalmas show-ra számíthatnak a bulizni vágyók, ugyanis egy tízfős tánckart is láthatunk majd az énekesnő mögött. Külön erre az alkalomra tervezett díszletek készülnek a koncertre a kliprendező Indián elképzelései alapján, valamint a fénytechnika játéka páratlan élményt fog nyújtani az odalátogatóknak. A koncert sztárvendége Tóth Gabi lesz, akivel Lola közös produkcióval készül. Az este folyamán Lola előzenekara egy új, fiatalokból álló banda, az IdiotSide lesz.








Lola


Miközben Lola új dallal jelentkezett, Legszebb nap címmel – melynek zenéjét Rakonczai Viktor, szövegét Major Eszter, az angol nyelvű változat (Break Out) szövegét pedig Mozsik Imre írta –, az ifjú énekesnőt nagy megtiszteltetés érte: a napokban bejutott az eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjébe. Lola 2005-ben épp az eurovíziós dalverseny magyar döntőjén mutatkozott be először, szintén egy Rakonczai Viktor-dallal. Most, három év elteltével ismét felcsillan a remény Lola számára, hogy ő képviselje Magyarországot a belgrádi döntőn.


– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült bejutnom a hazai döntőbe. Amikor a menedzserem, Bognár Tibi felhívott a hírrel, nagyon meghatódtam. Igyekszünk egy nagyon színvonalas produkcióval készülni az eseményre – mesélte Lola.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top