Sztárok

Tóth Vera: A kegyetlenségig őszinte vagyok

Van egy lány, aki megnyerte az első Megasztárt, egy ország hevert a lábai előtt, és a szakma nagyjai is elismerően nyilatkoztak a tehetségéről. Amerikában már világsztár és milliomos lenne, mondogatják ma is, ám ő ugyanolyan közvetlen maradt, mint régen.

Nem esik kétségbe, ha villamossal kell utaznia, bérelt lakásban él, nem vásárol naponta új ruhákat, és visszaköszön az embereknek az utcán. Tóth Vera szakmai és magánélete egyaránt része lett a mindennapjainknak.

Nem lehet nem észrevenni Verát. Ül a kávézóban, hangosan nevet a telefonjába, a pincérek pedig mosolyogva lesik a kívánságait. Rendel egy nagy tál salátát, és pózoktól mentesen kezdi falni. Nem lehet őt nem szeretni. Mindenről van véleménye, és legtöbbször nem is rejti azt véka alá.

– Mivel telnek mostanában a napjaid?

– Csináljuk a harmadik lemezemet. Kicsit merészebb anyag lesz, mint az előzőek. Nagyon jó hangulatban telnek a munkálatok. Most a dalszövegírókat noszogatom. Zeneileg felhasználjuk az amerikai fekete zene alapjait, motívumait. Tavasz végén már hallhatja a közönség is.
Névjegy

Neve: Tóth Veronika

Született: 1983. 03. 03., Tapolca

Csillagjegye: Halak, Oroszlán aszcendenssel

2004-ben a Megasztár győztese, „az év hangja”

Lemezei: Ébren álmodom, Valami más

Honlapja: www.tothvera.hu

– Már négy éve annak, hogy megnyerted a Megasztárt. Mennyiben változott azóta az életed?

– Az én életem alapvetően baromi jó! Elégedett vagyok mindennel, ami körülvesz. Az utóbbi nyolc hónapban, mióta a párommal szakítottunk, szelektálom az embereket a társaságomban. Eltűntek azok az emberek, akik nem voltak igazi barátok. Párkapcsolatban az ember mindig kicsit hanyagolja a barátait, és most rá kellett jönnöm, hogy összesen két-három ember van körülöttem. Elégedett vagyok azzal, ami az elmúlt négy évben történt velem.

– Szeretem benned, hogy nincsenek műfaji határaid. Egyik este még a Csináljuk a fesztivált-ban énekelsz egy táncdalt, másnap pedig már egy pubban nyomod a funkyt.

– Ezek állomások az életemben. Nyitott vagyok az örökzöldekre is, meg az új zenékre is. Kihívás volt, hogy elénekeljek egy Kovács Kati- vagy LGT-dalt. Vigyázni kell, hogy ne zavarjam össze az embereket a zenei stílusok közti ugrálásaimban. Csinálom tovább a fesztivált, már felvettünk négy részt a következő fordulókból, amelyekben majd külföldi slágereket énekelünk, de lesznek köztük magyar nyelvű feldolgozások is.

– Folyton a fogyókúrádról olvasok, most is salátát eszel, bírod az önsanyargatást?

– Három hete beteg az edzőm… Már éppen elindult a fogyásom, amikor kórházba került, ezért most elnapoltam ezt az egészet. Különben nem erőltetem. Tök jól érzem magam a bőrömben, csak az egészségem miatt diétázom. Az emberek állandóan ezzel piszkálnak, de miattuk nem fogok lefogyni. Több salátát eszem, mint Kate Moss, mégsem mennek le a kilók.

– A Tóth család bennem úgy él, mint egy nagy olasz família, ahol mindig történik valami, mindenki egyszerre beszél, ültök az asztal körül, és lakomáztok. Most, hogy a szülők hazaköltöztek Tapolcára, milyen a kapcsolatotok?

– Sűrűn járnak fel Pestre. Igyekszünk a jó kapcsolatot megtartani, az elmúlt négy évben rájöttünk, hogyan lehet ezt megoldani. A szüleink átestek azon, hogy mindkét lányuk kirepült a fészekből, persze furcsa volt nekik is, meg nekünk is. Rá kellett jönnöm, hogy ha valamit csinálnak, amit nehezményezek, az a későbbiekben kifejezetten jót tesz majd nekem. Jó család vagyunk. Tesót is tudom kezelni, néha magára kell hagyni, hogy ráeszméljen a dolgokra. Igazi Bak, én meg Halak–Oroszlán vagyok, aki állandóan harcol magával.

 

– Hogy bírod, hogy a bulvársajtó állandóan a magánéletedet fürkészi?

– Ez ellen nem lehet sokat tenni. Brad Pittet sem a filmjeiről kérdezik első körben, hanem Angelináról meg a gyerekekről. Az kicsit sok, hogy hónapokkal a szakítás után még mindig az elmúlt kapcsolatomról faggatnak. Ha nem beszélek róla, akkor is megírják, csak lehet, hogy nem úgy, ahogy történt. Nálunk, megasztárosoknál ez így is indult. A kezdetekben ránk eresztettek naponta tucatnyi újságírót, és persze hogy hozzászoktunk, most meg már nehéz koordinálnunk őket.

– A műsorban megismert énekesek közül azóta többen eltűntek, sőt olyat is hallhattunk, hogy összeroppantak lelkileg. Mi lehet ennek az oka?

– Másra számítottak. Többen a munkahelyüket is otthagyták a műsor miatt, azt hitték, hogy arról a csúcsról nem lehet leesni. Néhányan el is szálltak maguktól, hallottam én is olyan mondatokat többektől, hogy csak ültem csodálkozva. Ez alkatfüggő is. Én megnyertem az első versenyt, mégsem érzem magam többnek senkinél. Büszke vagyok arra, hogy ki tudok mászni a gödrökből. Ehhez kell a bennem levő Oroszlán. Nagyon nagy a szám, és mindig önmagamat adom.

– Oláh Ibolya közben a színpadon és a mozivásznon is kipróbálhatta magát színésznőként. Te kaptál hasonló felkérést?

– Nyáron bemutatják a Freddie Mercury életéről szóló musicalt, amelyben elvileg én is szerepelek. Nagyon izgulok, de várom is, hogy mi sül ki belőle.

– Szereted előre tudni a jövődet?

– Nem feltétlenül. Van valamiféle varázsa a bizonytalan jövőnek. Hiszek az ezoterikus dolgokban, de nem használom őket. Semmi sem történik véletlenül, és mindenből tanulhatunk. Az elmúlt évem elég brutális volt, de örülök annak, hogy nem negyvenévesen, két gyerekkel kell mindezen túlesnem.

– Mivel tudsz feltöltődni?

– A tesóm „nyugdíjasnak” hív, mert a Széchenyi fürdőbe járok lazulni. Úgy alakítottam ki az otthonomat, hogy jól érezzem magam. Este meggyújtom a gyertyáimat, leülök a számítógép elé, és chatelek mindenféle emberekkel, vagy csak üldögélek, és zenét hallgatok. Ha engem letesznek egy sarokba, nagyon jól elvagyok.

– Csak legyen kihez beszélned…

– Nem is! Esténként csendben vagyok. Legfeljebb énekelek a fürdőkádban. Sokszor még mindig azon agyalok, hogy a Megasztárban mit csinálnék másként. A Halak jegyűek szeretnek álmodozni, ami elsodorhatna rossz irányba, de megtanultam ezt kezelni. Nehéz volt megszoknom, hogy egyedül vagyok, hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez, de ez is kellemes állapot tud lenni.

– Túl vagy már az előző kapcsolatodon lelkileg? Kopogtathatna a következő nagy Ő?

– Nyitott vagyok. Amikor majd érzem belül a forróságot, akkor tudom, hogy megtaláltam az igazit. Egyelőre randizgatok, de ezekből általában haverságok lesznek. Sokan nem rám kíváncsiak, hanem Tóth Verára a tévéből. Nem lehet ez ellen tenni, majd jön valaki, aki nekem való, és aki engem akar.

– Hogy viszonyulsz a megcsalásokhoz?

– Nálam a testi és a lelki megcsalás között nagyon nagy különbség van. A testiséget meg tudom bocsátani, a lelki megcsalást sosem. A pasik nem mindig aggyal gondolkodnak. Ha megtörténik a baj, a nő megérzi, és jönnek a problémák, a hazugságok, a társas magány. Meg lehet ezt normálisan is beszélni, az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban. Lehet, hogy én már a kegyetlenségig őszinte vagyok, és ettől sokan meg is riadnak.

– Hallottam, hogy szingliklubot is létrehoztál…

– Egyelőre főleg az interneten működik. Rendszeresen feldobok egy témát, és a szingli csajok egymás között megbeszélik a tapasztalataikat. Tanulságos tud lenni. A fórumozó lányok közül többen járnak a koncertjeimre, így valamelyest személyes kapcsolat is kialakul köztünk. Magamról nem mondanám, hogy szingli vagyok, inkább egyedülálló, de ez átmeneti állapot nálam.


Tóth Vera horoszkópja – Szakértőnk, Székelyhidi Ágnes elemzése

Kedves, önzetlen, érzékeny, őszintén törődik másokkal. Végtelenül szeretetreméltó, mert az ő szeretete végtelen és határtalan. Empatikus, amit képes annyira túlzásba vinni, hogy teljesen összeolvad a másikkal. Vágyik az eggyé válás és a teljes feloldódás élményére. Vigyáznia kell, mert ilyenkor fennáll a veszélye, hogy nem érzékeli a saját énhatárait. Törekednie kell arra, hogy ne vigye túlzásba az odaadást és az áldozatkészséget. Hajlamos azt hinni, hogy mindenkit meg kell mentenie, illetve hogy neki kell feláldoznia önmagát, az idejét vagy az energiáit másokért. Mélyen belül kissé mazochista, aki keresi a szenvedés lehetőségét, és meg is teremti az ilyen helyzeteket, pedig ő is képes élvezni az élet adta örömöket. Akkor érzi igazán jól magát, ha a körülötte lévő emberek boldogok. Ilyen szempontból is idealista: hisz abban, hogy létezik tökéletes boldogság, tökéletes szerelem, tökéletes egészség, tökéletes elégedettség stb.

Olyan belső bölcsességet hordoz magában, amely már túljutott a birtoklás, a hiábavaló akaratiság és a téveszmék ködös világán – bár gondolkodása olykor zavaros, követhetetlen és ingadozó. Befolyásolható, látszólag alkalmazkodik, pedig elcsábítható, ami addig fokozódhat, míg mások mondják meg, hogy mit csináljon. Jobban jár, ha nagyon figyel a megérzéseire, és hallgat az intuíciójára, amely rendkívül fejlett – ugyanis képes az összefüggéseket megérezni. Sejtései mindig beigazolódnak, amit józanul nem lehet értelmezni vagy indokolni…

 

Előrejelzés a most, a születésnapján induló évre:

Ebben az évben, vagyis a következő 12 hónapban a legfontosabb az lesz, hogy rugalmasan és optimistán álljon minden helyzethez. Ugyanis sok váratlan, előre kiszámíthatatlan szituáció fog adódni. Tudnia kell, hogy ezek nem az ő bosszantására vannak! Sőt – amennyiben bizakodóan tekint előre – csodaszerű pozitív fordulatok várnak rá élete minden területén.

Két tényező van még, amely hatással lesz erre az évére:

1. Olykor úgy tűnhet számára, hogy az idő ellene dolgozik. Sőt mintha visszafelé haladna, és hátráltatná őt. Ez főleg azokra a dolgokra vonatkozhat, amelyeket igyekszik precízen megtervezni és tudatosan átgondolni. Ez nem azt jelenti, hogy hiábavaló a tervezés, hanem azt, hogy lazán kell kezelnie minden ilyen témát.

2. Ebben az évben a hite sokat és hatékonyan segítheti őt, különösen a nehéz helyzetekben. Szerencsére ő a születésétől hisz az égi segítségben, a jó győzelmében és a sors pozitív alakulásában. Most akkor tud az energiáival a legjobban gazdálkodni, ha a mindennapok, a Most „folyójára” hagyatkozik. Vagyis ha mer spontán dönteni, ha nemcsak az intuícióját és a megérzéseit használja, hanem az éppen adódó helyzeteket is képes kihasználni. Hisz milyen gőg lenne, ha a sors által „feltálalt” mannát visszautasítaná! Vegye el, amit kap! Természetesen fontos, hogy őszinte hálával megköszönje, de élvezze bátran!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése