Sztárok

Megszületett a sztár kislánya!

Az Oscar-díjas Halle Berry életet adott első kislányának. A sztár és gyermeke nagyszerűen vannak. A boldog anyukát és az édesapát, Gabriel Aubryt meglepetésként érte a gyermekáldás, hiszen a színésznő mindeddig hiába vágyott gyermekre.

Halle Berry gyermeke édesapjával, a 32 éves Gabriel Aubry kanadai modellel 2005 novemberében, egy Versace-hirdetés forgatásán ismerkedett meg, és azóta boldog kapcsolatban élnek. A 41 éves hollywoodi filmcsillag 2007 szeptemberében jelentette be, hogy gyermeket vár. Az édesanya és a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben világra jött baba a hírek szerint jól vannak.

Halle volt talán az összes sztárhíresség közül a legboldogabb várandós anyuka. A növekvő pocakjával együtt a szorongása is eltűnt, nem figyelt rá, hogy behúzza a hasát. Sőt még az állandó fogyókúrájának is búcsút mondott, hogy születendő gyermeke egészségesen fejlődjön.
A „Szörnyek keringője” Oscar-díjas sztárja jó ideje tartott attól, hogy nem lesz saját gyermeke, hisz évekig hiába keresgélte a megfelelő férfit, akivel sikerült volna igazán boldog családot alapítania. Anyai ösztöneinek engedve Halle örökbe fogadott egy kislányt is, amikor megismerkedett a modellként dolgozó Gabriellel, és szerelem szövődött köztük. A férfiakból kiábrándult színésznőnek és párjának néhány hónap alatt sikerült megvalósítani Halle legnagyobb álmát.

Az Emmy- és Golden Globe-díjjal is elismert színésznő eddig kétszer volt férjnél, de mindkét házassága zátonyra futott, ezért, mint mondta, ő és Gabriel nem tervezik, hogy összeházasodjanak, de úgy érzi, boldog jövőnek néznek elébe.

Halle Maria Berry 1966. augusztus 14-én született Clevelandben, Ohio államban. Anyja, Judith, aki ápolónő volt a pszichiátriai osztályon, nevelte fel Heidivel, a nővérével együtt. Judith férje, Halle apja otthagyta a családot, amikor a kisebbik lánya négyéves volt. Bár egyedülálló szülőként kellett felnevelnie gyermekeit, Halle édesanyjának sikerült a belvárosi szomszédságból Cleveland külvárosába költöznie, mivel a szomszédok főként fehér emberek voltak, és a lányoknak sok megpróbáltatásban volt részük a sötét bőrük miatt. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top