Sztárok

Pikáns hangulat a forgatáson

A "Túl Szexi vagy nem" éjszakai produkció zsűritagjait is érték meglepetések a forgatások során. Fresh Wiki megdöbbent az igazán forró hangulatú show-műsorban versenyző lányok szabadosságán.

A dögösebbnél dögösebb fürdőruhás lányok és fiúk ezúttal mindent elkövetnek a nyertesnek járó pénzjutalomért, illetve a magazinokban való fotózásért. A „Túl Szexi vagy nem” verseny zsűritagja, Fresh Wiki, Majka, Csordás Tibi és Zola meglepődött, mennyire szabadon tudják engedni magukat a lányok a színfalak mögött.

A belevaló csajok és srácok ezúttal olyan feladatokra vállalkoznak, amelyekkel így vagy úgy, de biztosan felizgatják a nézőket: sztriptíz, chippendale, vizespóló-verseny és tejszínhab lesz szó szerint hab a tortán.

Persze azért mindenki tudja, hol a határ, legalábbis a képernyők előtt, a fürdőbugyinál és az alsógatyánál megállnak a rögtönzött amatőr produkciók.
– A színfalak mögött azonban mindenre képesek a csajok – mesélte Zola nevetve. Majka, a zsűri heves vérmérsékletű férfi tagja természetesen nagyon örül ennek a VIVA TV műsorvezetőjével egyetemben. A Fiesta együttes énekese, Csordás Tibi hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él, így azon túl, hogy kizárólag szakmai szemmel, zsűritagként követi az eseményeket, a lányok csábítása nem hat rá. Természetesen azzal, hogy hűséget fogadott, vakságot még nem, így ő is elismeri, ha egy nő szép és vonzó, de mint mondja, ő már rég kinőtt az efféle kalandozásokból.

A zsűri női képviselőjét, Fresh Wikit azért érték meglepetések a forgatások alatt. – Azt ugyan nem láttam, hogy a kulisszák mögött mit művelnek a lányok, de szerintem néha kicsit a színpadon is túllőttek a célon. Számomra elég fura az, hogy fiatal lányok gondolkodás nélkül ledobják a felsőjüket.
Volt köztük olyan lány, aki azt mondta, hogy ő már régóta vetkőzéssel foglalkozik. Ez a hozzáállás távol áll tőlem, de ennek ellenére szórakoztatóak voltak a produkciók, és nagyon élveztem a felvételeket – mesélte a Fresh bájos énekesnője.

Zolának, ahogy azt tőle megszokhattuk, most is volt egy futó kalandja. – Az egyik hölgy bevallotta, hogy a rajongóm. A Szigeten látott, amikor megsérült a lábam, és akkor nagyon sajnálta, hogy nem vigasztalhat meg. Most igyekezett kárpótolni – emlékezett vissza egy kaján mosoly kíséretében a VIVA mindenre elszánt műsorvezetője. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top