Sztárok

Nézeteltérések a szakácsok között

Herczeg Zoltán órákat töltött a konyhában, hogy bebizonyítsa: a "vacsoratervezésben" is kreatív. Ám a tálalást követően feszült lett a hangulat: nézeteltérések alakultak ki a divatguru és a fotós, Marjai Judit között.

A Hal a tortán című vendégjáró valóságshow e heti első lelkes szakácsjelöltje az extravagáns divattervező, Herczeg Zoltán, aki híres arról, hogy a legapróbb részletekre is odafigyel. A 15 kollégiumi év alatt tökélyre fejlesztette a sajtos tésztát, ezúttal azonban nagyobb fába vágta fejszéjét. Az osztatlan siker most elmaradt.

A divattervezéssel foglalkozó Herczeg Zoli nem nagyon szokott főzni, mégis elhatározta, hogy valami különlegessel lepi meg a Hal a tortán című műsor vendégeit, Marjai Juditot, Laky Zsuzsát, Dopemant és Bebét. A divatguru saját kezűleg cipót készített, amelynek sajátossága, hogy kocka alakú volt, de a vendégek szerint rosszul vágta le a tetejét, így a kanál nem igazán fért bele. Ezt a divatguru is elismerte, de szerinte ez volt az egyetlen hiba az est folyamán, hiszen Zoli még a monogramokat is belevéste a házi készítésű kenyérkébe.

Úgy tűnik, vacsoravendégeit ez sem hatotta meg, tovább keresték a hibákat. A húst először elfelejtette megforgatni paprikás lisztben, de még időben korrigálta, míg Marjai Judit fotós szerint a máj nyers maradt.

– A máj nem volt nyers, csak sajnos Jutkával komoly bajok vannak…! De nem vagyok a pszichiátere, nem rám tartozik – tette hozzá Zoli.

A divatguru nemcsak az ételek elkészítésére fordított nagy figyelmet, hanem a teríték precíz és stílusos megtervezésére is. Külön tányéralátétet csináltatott, amelyre 14 nyelven volt ráírva a „jó étvágyat!”, valamint feltűnt rajta a Herczeg-embléma is. A teríték pedig piros-fekete volt, amely jól passzolt a lakásához.

Zolinak nincs problémája az önértékeléssel, ugyanis szerinte nála minden klappolt: az ételek, a teríték és a környezet is. Igaz, egyvalami mélyen érintette: Marjai Judit egyfolytában kritizált mindent, még a kákán is csomót keresett. A tervező szerint Juditnak vannak/voltak klimaxos problémái.

Jutkának – nagyon nem bírta, hogy így neveztem – olyannyira nem ízlettek az ételeim, hogy meg sem ette azokat. Úgy döntött, marad a mentalevélnél, így egy egész cseréppel tettem elé az asztalra, amiből jót lakmározhatott – mesélte Zoli.

Adódtak még problémák, ugyanis Zolinak intelligenciamérő vécéajtaja van, és ez a már sokat emlegetett fotóson, Juditon is kifogott, így hosszú ideig üldögélt a vécén.

– Nem tudtam, hogy Zoli a vécéjében méri hölgyvendégei intelligenciáját. Mindenesetre a vécében töltött hosszabb túlélőprogrammal sem tudna annyira kiéheztetni, hogy megegyem a főztjét – jegyezte meg Judit. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top