Sztárok

Paris Hilton szökésben

Hiába várták a kíváncsi rajongók és a sajtó képviselői a botrányhősnőt. Paris Hilton Budapesten valósággal bujkált mindenki elől.

Paris Hiltont hamarosan viszontláthatjuk, méghozzá a Szökésben című sorozat szereplőjeként. Igen megbízható forrásból értesültünk arról, hogy Hilton kisasszony állandó szereplője lesz a sorozatnak. Az örökösnő a következő, azaz negyedik évadban fog szerepelni a sorozatban – olvasható a Netbulvar.hu internetes oldalon. A szőke sztár egyébként más sorozatban is feltűnt, de legutóbb például játszott a The Hottie and the Nottie című, nagy bukásként elkönyvelhető filmben is.

Hétfőn délután titokban Magyarországra érkezett a világ leghíresebb milliárdos botrányhősnője, Paris Hilton. A 27 éves szexbomba új barátját, Benji Maddent, a Good Charlotte nevű együttes tagját kísérte, aki este a Petőfi Csarnokban adott koncertet együttesével.
Paris Hilton és Benji Madden Csehországból érkezett, méghozzá nem mindennapos biztonsági intézkedések közepette.

A sztárpár nagy valószínűséggel nem szívesen gondol majd vissza prágai kiruccanásukra. Paris az egyik helyi kávézóból akart távozni, amikor nem vette észre, hogy egy lépcsőfokkal alacsonyabban van a kijárat, és hatalmasat esett. Az örökösnő csúnyán megütötte az állát, és próbált elmenekülni a paparazzók elől. Úgy tűnik, Benjinek meg kell szoknia, hogy a botrányhősnőt nagyobb figyelem kíséri, mint őt vagy az együttesét. Az biztos, a pár már óvatos az európai rajongókkal és a média képviselőivel. (NLC, Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top