Sztárok

Szabó Erika az őszinte kapcsolatban hisz

Míg Tilda elbukott a hűségpróbán, a színésznő boldog a kapcsolatában. Vajon otthon okozott gondot a fehérneműs jelenet?

– Sok néző izgulta végig a Barátok köztben azokat az epizódokat, amíg Tilda eldöntötte, hogy megcsalja-e a férjét. Végül elérkezett az a jelenet, amikor is fehérneműre kellett vetkőznöd. Mennyire feszélyezett a helyzet?

– Leginkább attól féltem, hogyan tudjuk leforgatni a jelenetet. Vajon a kollégák hogyan kezelik majd a helyzetet? De szerencsére mindenki nagyon kedves volt, segítették a munkámat. Mert azt mindenképpen szögezzük le, hogy ez nem más, mint egy feladat teljesítése. Amit megpróbáltam a lehető legjobban elvégezni. Kétségtelen, hogy nem mindennap forgatok ilyen jelenetet, de éppen ezért volt izgalmas.

– Belegondoltál abba, hogy mit tennél, ha nem tudnál két férfi között választani? Bár tudom, hogy a kedveseddel, Salinger Richárd íróval három éve stabil kapcsolatban élsz… Beavattad ennek a jelenetnek a részleteibe?

– Nem kértem ki a véleményét. Nem éreztem úgy, hogy ez akkora esemény lenne, ami miatt őt is be kellene vonnom. Mint ahogyan akkor sem kérem ki a tanácsát, ha sírnom vagy nevetnem kell. Ez csak egy jelenet volt, és ezzel egyetlen határt sem léptem át.

– Tilda igencsak beveti női bájait és praktikáit akkor, ha úgy érzi, a szép szavak már nem hatnak. Folyamodnál ilyesmihez?

– Nem jellemzők rám a praktikák. Az őszinte, nyílt kapcsolat híve vagyok, amelyben az emberek megbeszélik egymással minden örömüket, bánatukat. Nem szeretném, ha ehelyett a manipulálás és a megtévesztés venné át az uralmat.

– Ha egy író kedvese az ember lánya, akkor bizonyára viszontlátja magát egy-egy karakterben. Ricsi könyveiben találkoztál már olyan szereplővel, aki a te vonásaidat viselte?

– Bár néha egy-egy tulajdonságomra ráismertem, ám amikor rákérdeztem, Ricsi „kinevetett”. Bár ki tudja, lehet, hogy csak nem akarta bevallani. Az azonban biztos, hogy az együtt töltött három év hatással volt rá. Mint ahogyan rám is. Formáljuk, alakítjuk egymást, és ez mindkettőnk munkájában meglátszik, nyomot hagy.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában! Keresd az újságárusoknál!

www.maximanet.hu

Ajánló:
Barátok közt.lap.hu »
Tv-sorozat.lap.hu »
Sztár.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top