Sztárok

Ismét sztrájkhelyzet van Hollywoodban!

A producereknek és a színészeknek még egy napjuk van a megállapodásra. Az eredeti tervekkel ellentétben újabb egy hétig tárgyalnak egymással a hollywoodi színészek és a producerek a jövőbeni szerződésekről.

Az Amerikai Filmszínészek Szakszervezete (SAG) és a Mozi- és Tévéproducerek Szövetsége (AMPTP) május elején dönt az újabb szerződésekről, amelyekről pontos részleteket nem közöltek. Az SAG és az AMPTP között április 15-én kezdődtek tárgyalások, mert a filmes és televíziós színészek bérét megszabó feltételeket június 30. után meg kell újítani.

Hollywoodi filmes berkekben reménykednek, hogy az egy hét alatt sikerül megegyezniük a színészeknek és a producereknek, ellenkező esetben ugyanis nincs kizárva, hogy a színészek sztrájkba lépnek.

A forgatókönyvírók munkabeszüntetése hónapokkal visszavetette a hollywoodi sorozatfilm-gyártást. Marg Helgenbergernek, a Helyszínelők sorozat sztárjának férje, az egyesület elnöke, Alan Rosenberg szerint a megegyezés most biztosan nem húzódik el a legutóbbi sztrájkhoz hasonlóan. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top