Sztárok

James Bond és a sorozatos balesetek

Talán minden idők leglátványosabb James Bond-filmjét tekinthetjük meg hamarosan. Úgy tűnik, a szerencsétlenségek nem kerülik el a világ leghíresebb ügynökét és az őt körülvevő kaszkadőröket sem.

Panamában maga Daniel Craig is veszélybe került egy helyi lázadás miatt, most pedig a kaszkadőrökről érkezett rossz hír.

Két kaszkadőr – egyikük súlyosan – sérült meg az Olaszország északi részén lévő Garda-tó közelében a legújabb James Bond-film, a Quantum of Solace forgatásán, amikor autójuk hátulról belecsapódott egy kisteherautóba, majd egy falnak ütközött.

A kaszkadőr eddig ismeretlen okokból belevezette a 007-es ügynök Aston Martin DBS típusú, csaknem 45 millió forintot érő sportkocsiját a Garda-tóba. A vezetőnek a vízben landolás után sikerült kimászni a kocsiból, kisebb sérülésekkel úszta meg a kalandot. A hírek szerint a súlyos sérüléseken kívül nagy problémát okozott, hogy a méregdrága autóból csak egyet biztosítottak a Bond-film készítőinek.

A Quantum of Solace című Bond-film forgatócsoportja eddig Angliában, Panamában, Chilében és Mexikóban dolgozott, és nemsokára Spanyolország következik. A legújabb 007-es-filmet ősszel mutatják be világszerte: ebben már másodszor alakítja James Bondot a 40 éves brit színész, Daniel Craig. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top