nlc.hu
Sztárok
Cameron Diaz új élete

Cameron Diaz új élete

Egész életében rajongott az apjáért, az összes férfit hozzá mérte. Ám most könnyes szemmel, mégis mosolyogva köszönt el hirtelen elhunyt édesapjától, ahogy ő is szerette volna.

Egy kaliforniai étterembe érkeztek a gyászolók, farmerban, hawaii ingben, virágcsokrokkal a nyakukban, hogy végső búcsút vegyenek a mindig vidám Emilio Diaztól.

„Apu nem szeretné, ha sokáig szomorkodnánk – monda Cameron –, ezért nincs is szükség
a fekete ruhákra. A megjelent barátok és kedves ismerősök miatt könnyebb elviselni a hiányát. Én is érzem, hogy nagyon sokan szerették. Apát nem lehetett olyan rossz kedvében találni, hogy pár kedves szava ne lett volna. Hitt a hűségben és az adott szóban. A vidámsága és a tiszta lelke mindig velem lesz.”

Szerelmei is melléálltak

„Az élet ünnepé”-re keresztelt megemlékezésre Diaz két korábbi szerelme is ellátogatott. Justin Timberlake-kel tavaly szakítottak, három év együttélés után. Bár nem árulták el, hogy mi volt az ok, Cameron mindig is apjához hasonló párt keresett, és a nála nyolc évvel fiatalabb énekes ezt az érzést nem tudta neki megadni. Közösen hozták meg a döntést, hogy vége, ennek ellenére Diaz nagyon nehezen viselte a szétválást. Hónapok teltek el, míg rendeződött a kapcsolatuk. A múlttól függetlenül nagyon jólesett neki, hogy Justin elment a megemlékezésre.

Timberlake után pár perccel érkezett John Mayer, akivel tavaly nyáron ismerkedett meg. A gitárossal nem járt sokáig, de barátok maradtak. És ezen az sem változtat, hogy mostanában a zenész már Jennifer Aniston körül legyeskedik. Cameron meghatódott John látogatásán, nem is számított rá, de mint később kiderült, a srác a legjobbkor érkezett. Apukáját anyjával és nővérével gyászolják, így elkelt a férfi segítsége a ceremónián.

„Apa egyszer azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy két csodálatos lányt nevelt fel, akik jobb emberek lettek, mint ő – nyilatkozta a színésznő –, és hogy ennél többet nem is kívánhatna.”

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Sztár.lap.hu »
Hollywood.lap.hu »
Színész.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top