Sztárok

Titokban férjhez ment a díva!

Mariah Carey és Nick Cannon mindössze pár hetes kapcsolat után mondta ki a boldogító igent. Az amerikai popdíva minden előzetes bejelentés nélkül ment férjhez a rapper-színészhez.

A People magazin szerint mindössze egy hónapja tart a szerelem a 38 éves Mariah Carey és a jóval fiatalabb, 27 éves Nick Cannon között, ám a pár gyorsan döntött az esküvő felől.

Az énekesnő sajtószóvivője, Bischof Clifford Petty a People magazinnak elmondta, hogy az esküvőt romantikus környezetben, a Bahama-szigeteken tartották. A hírek szerint a pár akkor jött össze, amikor Nick megrendezte Mariah Bye-bye című új videoklipjét.

Mariah Carey esküvői gyűrűjét Nick Cannon választotta ki az egyik leghíresebb ékszerésznél: a Juwelierhaus Jacob & Co. szállította a dívának a párja rendelésére. A platina ékszer közepén egy hatalmas gyémántkő van, amely a szóvivő szerint 1,6 milló euróba került.

Mariah több meglepetéssel is szolgált a sajtó számára az utóbbi időben, majdnem tíz kilót fogyott szigorú diétájával, hírbe hozták, hogy leszbikus kapcsolatban él, és kifütyülték egy élő televíziós közvetítésen, amikor új dalait mutatta be, ám a playback felvétel hamarabb elindult, mintsem ő észrevette volna.

Az énekesnő nagy reményekkel indul az új frigynek, hiszen korábban egy házassága már megbukott. A zenei mogul, Tommy Mottola felesége volt, 1998-ban váltak el viharos körülmények között, az énekesnőnek azóta nem volt igazán jelentős kapcsolata. Az ifjú férj, Nick Cannon sem kezdő a nősülésben és a válásban, hiszen első feleségétől, Selita Ebankstől alig öt hónap után vált el. (NLC, People.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top