Sztárok

Újabb búcsúzás a Barátok köztben

A Barátok közt sorozat Szilágyi Pálja is távozott a képernyőről. Bruckmann Balázs a héten volt utoljára látható a Mátyás király tér díszletei között.

Deutsch Anita és Csifó Dorina után most Bruckmann Balázs is elköszönt a kollégáktól. A Szilágyi Palit játszó színész-zenész hét évet játszhatott a sorozatban.

A Barátok közt ifjú házasainak, Tildának és Palinak egy ideje megromlott a kapcsolata, a szerelmi háromszög és a családi válság vezetett odáig, hogy Pali elhagyja a Mátyás király teret. Bár Balázzsal nem történt még hasonló eset, át tudja érezni, mi játszódhat le ilyenkor egy férfiban.

– Nem volt még velem olyan, hogy szerelmi háromszögbe kerültem volna. Sohasem lehet tudni, hogy miként alakul Pali élete, éppen ezért akár az is előfordulhat, hogy felbukkan még Tilda életében, de ezt egyelőre senki sem tudhatja – mondta.

Balázs nem esett kétségbe, hogy hét év után el kell hagynia a sorozatot. A felszabaduló idejét és energiáját ezentúl is hasznos dologba fekteti.

– Többet fogok a zenéléssel foglalkozni. Eddig nem jutott elegendő időm a lemezlovaskodásra, pedig ez is egy egész embert kívánó elfoglaltság. Nagyon bizakodó vagyok, és remélem, hogy a zenélésben is hasonló sikereket érek el, mint a sorozatban. Egyelőre nincs tervben, hogy folytatnám a színészkedést, de nem is zárkózom el előle.

Az utolsó forgatási napon Balázs az egész stábtól elbúcsúzott, annak ellenére, hogy biztos benne, ezután is sokukkal tartja majd a kapcsolatot.

– Ugyanolyan jó volt az utolsó nap, mint az összes többi, azzal a különbséggel, hogy tudtuk, valami mégiscsak véget ér. Azt hittem, rosszabb lesz a búcsúzás, de szerencsére elég vidámra sikeredett az a nap is. Nem élem meg kudarcként, hogy most távozom a sorozatból, inkább annak örülök, hogy szép hét évet tölthettem itt, és büszke vagyok arra, hogy a négy Szilágyi közül én tölthettem a legtöbb időt a Barátok köztben. (NLC, RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top