Sztárok

Angelina Jolie élvezettel kavar

Köztudott, hogy az Oscar-díjas kismama szívesen segít másoknak. Angelina Jolie most egy kazah rendező előrejutását tette lehetővé a sztárok kemény világában.

Angelina Jolie kijelentette: „Shotgunnal kavarni élvezet”, és ennek a rövid mondatnak nagy hatása lett. Dosztojevszkij a Mátrixban – így jellemzi Wanted című akciófilmjét a rendező, Timur Bekmambetov. A kazah rendező állítólag szabad kezet kapott azt illetően, hogy milyen stílusban forgatja le a filmet, ezt pedig Angelina Jolie harcolta ki neki a hollywoodi producereknél.

– Egy kicsit lazítani akartam, mert az utóbbi időben csupa komoly dolog történt az életemben: meghalt az édesanyám, és olyan megrázó filmet forgattam, mint a Hatalmas szív – magyarázta a színésznő. – A Wanted eszelős képregény-adaptáció, tele meglepően vicces fordulatokkal. Végig sportkocsikkal száguldozom benne, és lövök ész nélkül, ahogyan egy igazi szupergyilkoshoz illik.

Angelina nem fél attól, hogy az ilyen filmek nem egyeztethetők össze tiszteletbeli nagyköveti státuszával, vagy hogy mit szólnak majd a gyerekei, ha meglátják.

– Ez csak egy szerep, és az ENSZ-ben nem shotgunt lóbálva szoktam beszédet mondani. A srácok pedig még túl kicsik ahhoz, hogy megnézhessenek ebben a filmben, de mire, mondjuk, 11 évesek lesznek, már büszkék lesznek arra, hogy milyen cool az anyjuk.

Az ikreket váró Oscar-díjas színésznő terhessége egyre veszélyesebbé válik. Az egy évvel ezelőtt csontsoványra fogyott színésznő terhességi cukorbetegségben szenved, és többször előfordul, hogy eszméletlenül rogy össze. Nemrég a színésznő bokája is kificamodott, ezért halálra rémülve repült Los Angeles-i orvosához. Mint ismeretes, Angelina Jolie nehezen viseli második terhességét, s a napokban derült ki, hogy a család két kislánnyal gyarapszik. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top