Sztárok

Sztáresküvő a láthatáron!

Egyéves együttjárás után Scarlett Johansson hozzámegy kanadai barátjához, a szintén színész Ryan Reynoldshoz. A hírt a hollywoodi színésznő szóvivője is megerősítette.

A 23 éves szépség esküvőjének időpontját még nem tűzték ki. A két fiatal színész, Scarlett Johansson és Ryan Reynolds 2007 februárja óta találkozgat egymással, most viszont úgy döntöttek, ideje végérvényesen összekötni életüket. Johansson sajtószóvivője elmondta a People magazinnak, hogy mindketten nagyon izgatottak.

Scarlett legközelebb ismét – immár harmadjára – egy Woody Allen-filmben lesz látható, amelynek címe: Vicky Cristina Barcelona. S közben Scarlett Johansson nagy fába vágta a fejszéjét, fiatal kora ellenére úgy döntött, hogy kipróbálja magát a kamera túlsó oldalán is. Scarlett a New York, I Love You című filmben debütál rendezőként, amelyben Kevin Bacon játssza a főszerepet.

A gyönyörű színésznő idén debütál első szólólemezével (Anywhere I Lay My Head) is, amely május 20-án kerül a boltokba. A kísérőzene Tom Waits és Nick Zinner (a Yeah Yeah Yeahs gitárosa) hangszereiből szól majd.

David Bowie, a rutinos zenész-énekes is közreműködik három számban: két előadást duettben (Falling Down, Fannin’ Street), a Song for Jót pedig egyedül prezentálja.

Az album felvétele után a szőke színésznő így áradozott: „Az egész csodálatos volt. Remek emberekkel dolgozhattam együtt, végre kipróbálhattam magam más területen is.”

Mindeközben a Mindenképpen talán című romantikus komédia főszereplője, Ryan Reynolds marad a filmek világában, legközelebb jövő szeptemberben a The Proposal című romantikus vígjátékban láthatjuk Sandra Bullock oldalán. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top