Sztárok

A jövő szépségkirálynője

Összeállt A Királynő című szuperprodukció 21 fős mezőnye. A Miss World és a Miss Universe Hungary összevont magyarországi döntőjének szereplői a balatonkenesei felkészítőtáborban tartózkodnak, ahol Bodri Kriszta szépségkirálynő segítségével napi 10-12 órás kemény munka vár rájuk nap mint nap.

A szépségverseny résztvevőinek nincs sok idejük pihenni, feladatuk a testedzés Katus Attila aerobik-világbajnokkal, a színpadi mozgás tűsarkú cipőben, a tánc, a koreográfia betanulása, a sminkoktatáson és a frizurapróbákon való részvétel. Étrendjüket dietetikus állítja össze. A táborba 24 gyönyörű lány érkezett, ám az RTL Klub műsorában már csak 21-en vonulnak kifutóra.

A sokak által esélyesnek kikiáltott Budai Zsuzsa a betegsége miatt feladni kényszerült a versenyt. Mint mondta, nagyon sajnálja, hiszen élete nagy lehetőségét szalasztja így el, de az egészsége mindennél fontosabb. „Azt reméltem, hogy nem jönnek elő újra a tünetek. Sajnos, patkóbélgyulladásom van, emiatt rengeteg ételt nem ehetek. A stressz, az idegen környezet azonban újra előhozta a betegségem tüneteit, ezért úgy döntöttem, hogy hazamegyek. Sajnálom, hogy így alakult.”

Liszi Brigitta és Auth Noémi voltak azok, akik számára a szakmai zsűri döntése alapján véget ér a megmérettetés. „Mindkét lány nagyon szép, ám a személyiségük még nem elég nyitott ahhoz, hogy helytálljanak egy ilyen versenyen. Még pár év, és tökéletesen alkalmasak lesznek a szépségverseny döntőjében való részvételre” – nyilatkozta Schiwert-Takács László, A Királynő című produkció felelős szerkesztője.

A szépségek és a válogató-felkészítő csapat tagjai, többek között Jónás Kata, Hajas László, Náray Tamás és Bodri Krisztina izgatottan várják a verseny végét.

A táborban a napi testedzés Katus Attila irányításával történik, ám a lányoknak a karcsú alak megtartása és a koreográfiák elsajátítása mellett több területen is bizonyítaniuk kell rátermettségüket. A válogató csapat tagjai – a világversenyek mintájára – megválasztják a Miss Talent, a Miss Sport, a Miss Charity és a Miss Bikini címek birtokosait, és a versenyeken nyújtott teljesítmény alapján eldöntik, melyik három lánynak kell elbúcsúznia a mezőnytől. (RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top